Bayburtlular Trabzon'da buluştu

Trabzon Bayburtlular Dedekorkut Kültür, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği, dernek binasında vermiş olduğu iftar yemeğinde üyelerini buluşturduTrabzon’da yeni kurulan ve benimsediği vizyon ile Sivil Toplum Örgütleri içerisinde yeni bir akımın öncüsü olacak

Trabzon Bayburtlular Dedekorkut Kültür, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği, dernek binasında vermiş olduğu iftar yemeğinde üyelerini buluşturdu

Trabzon’da yeni kurulan ve benimsediği vizyon ile Sivil Toplum Örgütleri içerisinde yeni bir akımın öncüsü olacak olan Trabzon Bayburtlular Dedekorkut Kültür, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği, dernek binasında üyelerine iftar yemeği verdi. 2 katlı dernek hizmet binasını tıka basa dolduran üyelerin bir kısmı, yoğun kalabalık nedeniyle dernek yönetimi tarafından tahsis edilen başka bir dairede iftarlarını açtılar. İftar yemeğine, Dernek Kurucu üyelerinden Mahmut Dursun, Dernek Başkanı Kaya çakır ve yönetim kurulu, AK Parti Trabzon eski il yöneticileri Turan Terzi ve Şükrü Yayan, çok sayıda Bayburtlu ve Trabzonlu işadamı katıldı.

BAYBURTLULAR TEK YÜREK!
Dernek Kurucu üyelerinden Mahmur Dursun yaptığı açıklamada, “Trabzon’da yeni kurulan bir dernek olarak, halka hizmet hakk’a hizmettir anlayışı ile hemşehrilerimize hizmet vermenin onurunu yaşıyoruz. Trabzon ve Bayburtluları burada kaynaştırmak, bizi son derece mutlu ediyor. Resmi açılışımızı da gerçekleştirdikten sonra, Trabzon’da dernekçilik adına yeni bir çağ başlatacağız” dedi. Dernek Başkanı Kaya Çakır ise, “Dernekçilik sorumluluk ister, özveri ve samimiyet ister. Bu ilkeler doğrultusunda önümüzdeki günlerde üyelerimiz için, son derece güzel organizasyonlar planlıyoruz. Trabzon’da yaşayan Bayburtluları, dedekorkut çatısı altında birleştirmeye kararlıyız” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölgesel Haberleri