Bakan Kılıç Samsun'da

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, bir takım ziyaret ve açılışlara katılmak üzere memleketi Samsun’a geldi.Sabah 08.40’ta Ankara’dan Samsun’a havayolu ile gelen Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, ilk olarak Atakum ilçesinde Samsun Valisi H

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, bir takım ziyaret ve açılışlara katılmak üzere memleketi Samsun’a geldi.

Sabah 08.40’ta Ankara’dan Samsun’a havayolu ile gelen Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, ilk olarak Atakum ilçesinde Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt, AK Parti Atakum Belediye Başkan Adayı İshak Taşçı ve partililerle birlikte kahvaltı yaptı.

Kahvaltı sonrası Bakan Kılıç, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti’li Atakum Belediye Başkan Adayı İshak Taşçı ile birlikte Atakum ilçesi Atatürk Bulvarı servis yolu üzerindeki esnafları ziyaret ettiler.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölgesel Haberleri