Bakan Bayraktar'a sürpriz

 Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’a Trabzon Havalimanı’nda Sürmeneli Piranalar taraftar gurubu tarafından sevgi gösterisinde bulunuldu.  Trabzonspor’un Orduspor’u yendiği maçı izleyen Bakan Bayraktar, Trabzon Havalimanı’nda İstanbul’a gideceği

 

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’a Trabzon Havalimanı’nda Sürmeneli Piranalar taraftar gurubu tarafından sevgi gösterisinde bulunuldu. 
 
Trabzonspor’un Orduspor’u yendiği maçı izleyen Bakan Bayraktar, Trabzon Havalimanı’nda İstanbul’a gideceği sırada Bakan Bayraktar’a sürpriz yapıldı. Gecenin geç saatinde havalimanına gelen taraftar grubu Bakan Bayraktar’a büyük sevgi gösterisinde bulundu.
 
Geçtiğimiz günlerde anjio olan Bakan Bayraktar’a “geçmiş olsun” tezahüratında buluna Sürmeneli Piranalar uzun bir süre tezahürat yaptılar. Bakan Bayraktar daha sonra bu taraftar grubu ile hatıra fotoğrafı çekildi.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölgesel Haberleri