Atalay'dan Stat Projesine Destek
Mehmet Atalay, "Trabzonspor'un stat projesi çalışmalarını destekliyoruz. Sayın Başbakanımızın da desteği var. Trabzonspor'un böyle bir stada sahip olması kurtuluşu olur. Bu stadımızda 2011 olimpiyatlarının açılış ve kapanış seremonilerini de yapabiliriz"
Yayınlanma:
Mehmet Atalay, "Trabzonspor'un stat projesi çalışmalarını destekliyoruz. Sayın Başbakanımızın da desteği var. Trabzonspor'un böyle bir stada sahip olması kurtuluşu olur. Bu stadımızda 2011 olimpiyatlarının açılış ve kapanış seremonilerini de yapabiliriz" dedi.
Atalay: "Trabzon Havalimanının tek pisti olimpiyat sürecinde ihtiyaca cevap vermesi mümkün değil. Yeni pistin yapılmasıyla Trabzonspor tesisleri haliyle kaldırılacak. Fakat kaldırılan tesisin yerine daha iyisi yapılacak" diye konuştu.
Taka
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
Resmi İlanlar
Bölgesel
