Artvinspor yönetiminden Vakıfbank İlkokulu’na ziyaret

Artvinspor Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri, Vakıfbank İlkokulu’nu ziyaret ederek okul yönetimiyle bir araya geldi.

Artvinspor Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri, Vakıfbank İlkokulu’nu ziyaret etti. Ziyaret kapsamında kulübün, öğrenciler ve gençlere yönelik yürüttüğü sportif faaliyetler ve projeler ele alındı.

Okul yönetimiyle görüşme yapıldı

Artvinspor Kulübü Başkanı İrfan Yıldırım ile yönetim kurulu üyeleri Mustafa Kemal Kahraman, Hakan Öztürk ve Sinem Han, Vakıfbank İlkokulu Müdürü İsrafil Bayrak ile bir araya geldi.

Görüşmede heyet üyeleri, kulübün öğrencilere ve gençlere yönelik sportif faaliyetleri ile planlanan projeleri Bayrak’a aktardı.

Spor salonu ihtiyaçları karşılanacak

Vakıfbank İlkokulu Müdürü İsrafil Bayrak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Artvinspor yönetimine teşekkür etti. Yönetim kurulu üyesi Mustafa Kemal Kahraman ise okulun spor salonuna yönelik ihtiyaçların karşılanacağını ifade etti.

Spor malzemeleri hediye edildi

Ziyaretin sonunda Artvinspor Kulübü yönetimi tarafından okula çeşitli spor malzemeleri hediye edildi. Etkinliğin, öğrencilerin spora olan ilgisini artırmasına katkı sağlaması hedefleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölgesel Haberleri