Artvinspor Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri, Vakıfbank İlkokulu’nu ziyaret etti. Ziyaret kapsamında kulübün, öğrenciler ve gençlere yönelik yürüttüğü sportif faaliyetler ve projeler ele alındı.
Okul yönetimiyle görüşme yapıldı
Artvinspor Kulübü Başkanı İrfan Yıldırım ile yönetim kurulu üyeleri Mustafa Kemal Kahraman, Hakan Öztürk ve Sinem Han, Vakıfbank İlkokulu Müdürü İsrafil Bayrak ile bir araya geldi.
Görüşmede heyet üyeleri, kulübün öğrencilere ve gençlere yönelik sportif faaliyetleri ile planlanan projeleri Bayrak’a aktardı.
Spor salonu ihtiyaçları karşılanacak
Vakıfbank İlkokulu Müdürü İsrafil Bayrak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Artvinspor yönetimine teşekkür etti. Yönetim kurulu üyesi Mustafa Kemal Kahraman ise okulun spor salonuna yönelik ihtiyaçların karşılanacağını ifade etti.
Spor malzemeleri hediye edildi
Ziyaretin sonunda Artvinspor Kulübü yönetimi tarafından okula çeşitli spor malzemeleri hediye edildi. Etkinliğin, öğrencilerin spora olan ilgisini artırmasına katkı sağlaması hedefleniyor.