Ak Parti Gençlik Kolları ilk toplantısını yaptı

AK Parti Samsun Üniversite Teşkilatı yeni dönem ilk toplantısını İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe başkanlığında gerçekleştirdi.AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanlığı'na bağlı üniversiteler birimi yeni dönem eğitim ve öğretim yılının başlaması dola

AK Parti Samsun Üniversite Teşkilatı yeni dönem ilk toplantısını İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe başkanlığında gerçekleştirdi.

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanlığı'na bağlı üniversiteler birimi yeni dönem eğitim ve öğretim yılının başlaması dolayısıyla toplantı düzenledi. Başkan Göktepe, düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmasında, “Başta Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere partimizin ve hükümetimizin ülke gençliğe verdiği değer partinin gençlik kollarında görev alan bir genç olarak bizlerin en büyük övünç kaynağıdır. İktidara geldiğimiz günden bugüne, özellikle üniversitede eğitim ve öğretim gören kardeşlerimizin daha rahat şartlarda eğitim görmeleri adına atılan adımlar, yapılan sessiz devrimler Cumhuriyet tarihi boyunca yapılamayan icraatlardır. 2002 de kredi miktarı 45 TL iken bugün 280 TL kredi ve 200 TL artı yemek katkısı ile kesintisiz her ay başvuran tüm kardeşlerimize toplam 480 TL katkıda bulunmaktadır. Üniversite harçları kaldırıldı. 2002 yılına kadar Kredi Yurtlar Kurumu Müdürlüğü'ne bağlı yurtlarda koğuş sistemi bulunurken bugün büyük bir oranda 2 ve 4 kişilik odalarda barındırılmaktadır" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölgesel Haberleri