Sevda Erginci kimdir?

Yasak Elma dizisinin oyuncu kadrosunda bulunan Sevda Erginci kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte hakkındaki tüm detaylar...

Ekranların sevilen yüzü olan Sevda Erginci, izleyenler tarafından oldukça beğeniliyor. Peki Sevda Erginci kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte hakkındaki tüm detaylar...

SEVDA ERGİNCİ KİMDİR?

3 Ekim 1993 yılında İstanbul'da dünyaya gelen güzel oyuncu 15 yaşından itibaren oyunculuk yapmaktadır. Almış olduğu oyunculuk eğitimleri ile beraber kendini geliştiren güzel oyuncu 1.65 boyunda ve 50 kilodur.

Veda, Koyu Kırmızı, Karagül, Hayat Bazen Tatlıdır ve Ver Elini Aşk dizilerinde rol alan oyuncu son olarak, Yasak Elma dizisinde 'Zeynep Yılmaz' karakterine hayat vermektedir.

Zeynep Yılmaz karakteri hakkında: "Yıldız’ın iki yaş küçük kız kardeşidir. Yıldız kadar gösterişli ve süslü değildir. Daha doğal, yaşının gerektirdiği gibi olan bir kızdır. Zeynep’te insanları etkilen şey karakteridir. Dürüst, çalışkan, akıllı, idealisttir. Haksızlığa gelemez. Karşısında patronu da olsa, ortada bir haksızlık varsa bunu söyler. Lafını esirgemez, korkmaz. Çok akıllı ve beceriklidir."

Yer aldığı tiyatro oyunları: Semaver Kumpanya, Paki ile Sevgi Çiçekleri

Rol adığı filmler: Uzaklarda Arama

Sevda Erginci'nin bazı fotoğrafları:

  

Yorum Yap
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Biyografi Haberleri