Öykü Serter Kimdir?

Tarzı ile dikkatleri üzerine çeken Öykü Serter kimdir? Hangi projelerde yer almıştır? İşte hakkındaki detaylar ve fotoğraflar...

Sunuculuğu ve tarzı ile dikkatleri üzerine çeken Öykü Serter'in kim olduğu merak ediliyor... Peki Öykü Serter kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? Hakkındaki tüm detaylar ve Öykü Serter fotoğrafları...

ÖYKÜ SERTER KİMDİR?

26 Şubat 1975 yılında Ankara'nın Çankaya ilçesinde dünyaya gelen Öykü Serter, Galatasaray Üniversitesi ve Bahçeşehir Üniversitesi'nde eğitim almıştır.

Capital Radio'da Dj olarak çalışmaya başlayan Öykü Serter, Number1 FM ve Cine5'te yayınlanan 5T5 programlarında yer almıştır. Biri Bizi Gözetliyor, Akademi Türkiye, İşte Benim Stilim gibi ekranların en çok izlenen programlarının sunuculuğunu üstlenmiştir.

Sunuculuğunun yanında 2004 yılında İstanbul Şahidimdir'de 'Ela', Ah Bir Polis Olsam'da 'Yasemin', İşler Güçler'de yüzme öğretmeni olarak oyunculuk yapmıştır.

Sunuculuk yaptığı programlar:

- Survivor Panaroma

- Göz6 / Göz6 Panaroma

- İşte Benim Stilim

- Fenomen

- Rising Star Türkiye

- Bu Tarz Benim

- Star Akademi

- Bank Asya 1. Lig Günlüğü

- MasterChief Türkiye

- Acemi Birlik

- B.U.M.

- Anadolu Rüzgarı

- Akademi Türkiye

- Biri Bizi Gözetliyor

Yorum Yap
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Biyografi Haberleri