Morena Taraku kimdir? Morena Taraku nereli, kaç yaşında?

Morena Taraku, adının Berdan Mardini ile anılmasıyla gündeme geldi. Peki Morena Taraku kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir? İşte detaylar

Morena Taraku kimdir?

Arnavutluk'ta 1993 yılında dünyaya gelen Morena Taraku aslen Kosovalı'dır.

Kosova'da eğitim hayatını tamamlayan güzel sanatçı, 2010'da Miss Earth, Miss Liberty of the world ve Miss Exclisive güzellik yarışmalarına katıldı. Bu alanda oldukça başarılı bir süreç yaşayan Morena Taraku daha sonra küçüklüğüdnen itibaren ilgi duyduğu müzik sektörüne atıldı. Balkan ülkelerinde büyük bir ün kazanan şarkıcı Balkan'ların"En İyi Pop Sanatçısı Ödülü"nü de kazandı. 

1.75 boyunda olan ve 55 kilo olan koç burcu güzel sosyal medyayı da oldukça etkin kullanıyor. Cesur pozlarıyla sıkça gündeme gelen Morena Taraku, sahne şovlarıyla da konuşuluyor.

Morena Taraku son dönemlerde yaşamını İstanbul'da sürdürüyor. Öte yandan güzel magazin basınında şarkıcı Berdan Mardini ile aşk yaşadığı iddialarıyla da gündeme geldi.

Morena Taraku Instagram fotoğrafları;

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Biyografi Haberleri