Hüseyin Bulut kimdir?

Adı Türk kulüpleri ile anılan ve son olarak Göztepe'ye transfer olan Hüseyin Bulut'un kim olduğu merak edildi. Başarılı futbolcu Hüseyin Bulut kimdir? Hangi mevkide forma giymektedir? Hangi takımlarda forma giymiştir? Performansından kesitler ve hakkında tüm detaylar...

Göztepe'nin Borissa Dortmund'dan transfer ettiği Hüseyin Bulut merak konusu oldu. Peki Hüseyin Bulut kimdir? Hangi takımda forma giymektedir? Performansından kesitler ve hakkındaki tüm detaylar...

HÜSEYİN BULUT KİMDİR?

29 Mart 1999 yılında dünyaya gelen Hüseyin Bulut, Almanya'da futbol yaşantısını sürdürmektedir.

Merkez orta saha pozisyonunda görev yapan 1,76 boyundaki yıldız futbolcu, Borissa Dortmund'un altyapısında başladığı futbol kariyerinde tüm alt yaş kategorilerinde forma giyerek Dortmund'un 2. takımına kadar yükselmiştir.

Fiziği ile orantılı kıvrak ve saha içinde hızı ile dikkatleri üzerine çeken Hüseyin, çalımları ile de kendine hayran bırakıyor.

Özellikle sakatlıkları boğuştuğu ve 21 maç kaçırdığı 2016/17 sezonunun arkasından Borissa Dortmund 19 takımında iken çıktığı Bayern Münih karşılaşmasında gösterdiği performansla alkış toplamıştı.

İşte o maç:

Milli Takım: Almanya U16 takımında oynayan genç futbolcu, Türk Milli Takımına kazandırılmıştır; Türkiye U16 ve U17 kategorilerinde forma giymiştir / giymektedir.

Ay yıldızlı forma ile 5 karşılaşmaya çıkmış, 1'de gol kaydetmiştir.

Borissa Dortmund U19 takımında iken Alman A Gençler Şampiyonu olan Hüseyin, şimdilerde Almanya 4. Lig'de bulunan Dortmund 2 takımında forma giysede takımından ayrıldığını açıklamıştır.

Hüseyin Bulut sosyal medyada yaptığı açıklamada, "Artık hoşçakal deme zamanı. Borussia Dortmund ile on yıl geçirdikten sonra yeni bir mücadeleye gireceğim. Tüm eski eğitmenlerime yıllarca bana güvendikleri ve mükemmel eğitimleri için çok teşekkürler. Ayrıca oyuncu arkadaşlarıma  ve tüm BVB taraftarlarına  teşekkür etmek istiyorum. Sizi asla unutmayacağım. Bir sonraki adım profesyonel futbol yönünde olacak. Yakında sizi bilgilendireceğim." ifadelerini kullandı.

Hüseyin Bulut son olarak Göztepe'ye transfer olmuştur.

Hüseyin Bulut'un kariyer istatislikleri:

Sosyal medyada hakkında yapılan yorumlar:

Hüseyin Bulut fotoğrafları:

 

 

 

 

 

Yorum Yap
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Biyografi Haberleri