Didem Şener Kimdir? Twitch Yayıncısı Didem Şener Ne Yaptı?

Son günlerde sosyal medya Didem Şener ismini konuşuyor. Kist ameliyatı olmak için bağış toplayıp estetik ameliyatı olan Didem Şener gündem oldu. Peki Didem Şener kimdir? İşte detaylar

DİDEM ŞENER KİMDİR?

Sosyal medyada bir canlı yayın platformu olan Twitch'te yayın yaparak adından söz ettiren Didem Şener son günlerin en çok konuşulan isimlerinden biri. 

Asıl patlamasını ise yaptığı yayınlarla değil hakkında çıkan haberlerle yaptı. Bir yayınında bağış toplarken kist ameliyatı olacağını bunun için para topladığını belirten Didem Şener'in bu parayla göğüslerine silikon taktırdığı ortaya çıkınca sosyal medyanın gündemine oturdu.

"ESTETİK AMELİYAT DESEYDİM AYIPLANIRDIM"
Didem Şener skandalın ortaya çıkmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Didem Şener'in Instagram'dan yaptığı paylaşımlarda yayınlanan videonun 1 yıl öncesine, ilk yayın yaptığı zamanlara ait olduğunu söyledi. Didem Şener yaptığı açıklamalarda şu sözlere yer verdi: "Kist ameliyatı donate barı açmamın sebebi göğsümde kist olduğu için değil, direkt göğüs estetiği diye açarsam insanlar tarafından ayıplanabilir diye. 'Kıza bak gelmiş estetik ameliyat için para topluyor' denir diye böyle bir şey düşünmüştüm."

"EĞLENCE AMAÇLI YAYIN AÇTIĞIM ZAMANLARDANDI"
"O videoda görünen, benim ilk yayınlarımdan biri ve tamamen hiçbir beklentim olmadan eğlence amaçlı yayın açtığım dönemlerden. Arkadaşlarla konuştuğumuzda saçma sapan bir donate bar açalım dedik, dolacağını düşünmedik, aramızda makarası vardı ve trollüne öyle bir donate bar açıp arkasını düşünmedim."

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Biyografi Haberleri