Anahtar Deliği 21.02.2018

Anahtar Deliğinden bakmaya devam edeceğiz. 21.02.2018

AZİZ YILDIRIM ŞOV YAPACAK
 
Haber61 bu başlıkla duyurdu okuyucularına haberi.
Neden böyle yaptı?
Gerçekten haklımıydı?
Trabzonspor taraftarlarının bu haklı isyanını duyurmak Haber61 için neyi ifade ediyordu?
Bu sorulara bakıldığında şimdi yazacaklarımızın ne kadar anlamlı olduğunu göreceksiniz.
Futbolun en üst seviyesinde olan UEFA kararı, CAS’a sunulan belge ve delillerle Fenerbahçe Kulübü’nün şike yaptığı kesinleşmiştir. O dönem başında asker kaçağı olduğu kesinleşen kulüp başkanı Aziz Yıldırım vardı.
İşte buraya kadar zaten bi kaç yukardaki soruyu cevapladık.
Bu zatı muhterem şimdide güya kendince karar almış ve moral ziyareti için sınıra gidecekmiş.
Kime moral verecek?
Askerlerimiz..
Trabzonspor taraftarları da diyorki; kardeşim sen git önce kaçtığın askerliği yap!
Genelkurmay’a email yağmuruna tuttular. Ayrıca telefon açtılar.
Tepkilerini dile getirdiler.
İşte bu nedenle Haber61 bunu duyurdu ve herkes bildi.
Bazı duymak istemeyen kulaklar, görmek istemeyen gözler görsün diye..
Haber61 geçmişten bugüne her zaman doğrunun yanında yer almıştır.
Böyle de devam edecektir.
Taraftarların isyanını tekrar buraya yazıyoruz;
“Genelkurmay email adresi: ozelkalem@tsk.tr buraya email atıp rahatsızlığımı belirttim. Herkes 1 dakikasını ayırsın. 30 saniye telefon, 30 saniye email. “Sahte sağlık raporuyla askerden kaçan adam Aziz Yıldırım, kahraman askerimizin üzerinden şov yapıyor! Engel olun” 

BAŞKAN KÜLLİYEYE ÇIKTI

Hafta sonu Trabzon Valiliğinde yapılan toplantıları hepiniz biliyorsunuz.
Burada bürokratlar ve diğer kurumlardan temsilciler katıldı.
Trabzon Valisi Yücel Yavuz’un organizesinde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun başkanlık ettiği toplantıda kentin sorunları konuşuldu. Herkesin gözü Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrüküoğlu’nu aradı. Ama yoktu! Neden yoktu? Duyumlarımıza göre İçişleri Bakanı Süleyman Soylu gelmesini istememiş! Başkan Gümrükçüoğlu, İl Başkanı Haydar Revi’yi ardından Trabzon Valisi Yavuz’u aramış lakin ‘olumsuz’ yanıt almış! Tabi bunlar duyum. Lakin bütün üst düzey bürokratlar Trabzon’da bunu konuşuyor. Arından flaş bir gelişme dün yaşandı. Bu derin hesaplaşmanın son perdesinde Başkan Gümrükçüoğlu Cumhurbaşkan Recep Tayyip Erdoğan’dan randevu talep ediyor. Ardından Külliyeye gece yarısı çıkıyor. Başkan derdini anlatıyor. Reis  dinliyor. Ve “git işinin başına” diyor. Gümrükçüoğlu’nun etrafındakiler, “külliyeden gülerek, moralli çıktı” ifadelerini kullandılar.
Yakında yeni gelişmeler olabilir diye düşünüyoruz.
Ne olursa olsun da Trabzon için hayırlısı olsun diyelim. 

COŞKUN BÜLBÜL ONLARIN PEŞİNDE!

Akyazı Şenol Güneş Spor Kompleksi’nde oynana müsabakada yaşananlar unutulmadı. Trabzonspor Başakşehir karşılaşmasında protokolde küfürleşme kavgası yaşanmıştı. Bu küfürleşme kavgasında Trabzonspor yöneticisi Coşkun Bülbül’ün bir taraftarın ‘küfürlü’ tepkisine yine aynı şekilde ‘küfür’ ederek cevap verdiği ve bundan dolayı gerginlik yaşandığı yansımıştı. Merak edenler için tekrar yazalım. Bir taraftar “Hırsızlar” diye bağırıyor. Buna yine iddiaya göre protokolden biri, “Hırsız diyenler ispatlamazsa o.ç’dir” diyerek cevap veriyor. İşte bu kişinin Bülbül olduğu öne sürülmüştü. Lakin Bülbül, “Ben böyle bir şey demedim. Kim o hırsızlar?” dedim diye kendini savundu. Bülbül buna karşılık bir hukuk süreci başlatmış! Aldığımız duyuma göre en az 40 kişi sosyal medyadan küfür ettiği için hukuksal süreçte mahkemelik olacak. 

O ANKETE MUTLAKA KATILIN

Ortahisar Kent Konseyi’nin başlattığı bir anket çalışması var. Bu anket çalışmasına herkesin katılmasını istiyoruz. Çünkü kente duyarlı insanlar oldukça bu kent yaşanılabilir kent olacaktır. Bu sebeple Ortahisar Kent Konseyi Başkanı Dündar Ayyıldız’ı ve ekibin kutluyoruz.  Bu anket sonucunda kentin ciddi sorunları ve öncelikleri ortaya çıkacaktır. Bu anket sonuçlarını mutlaka ama mutlaka kamuoyu ile hiçbir değişime uğramadan paylaşılması gerekiyor. 
Çünkü yalın objektif, internet üzerinden ciddi bir kamu oyu yoklaması olmuş olacak. 

ALİ SÜRMEN’İN AVNİ AKER TEKLİFİ

Trabzonspor Divan Başkanı Ali Sürmen, son divan genel kurulunda Akyazı Şenol Güneş Kompleksi’ndeki tribünlere isim verilmesini istemişti. Avni Aker ruhunu Akyazı’ya taşımak istediğini söyleyip, “Maraton tarafındaki tribünün adı Avni Aker olmalı” demişti. Ali Sürmen’e sorduk. Bu konuda bir gelişme var mı? “Yok” dedi. Kamuoyunun dikkatini çekmek yazılı öneri sunmak için çalışma başlattığını öğrendik.

Yorum Yap
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (15)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Anahtar Deliği Haberleri