Anahtar Deliği 16.05.2017

Anahtar Deliğinden bakmaya devam edeceğiz.

BU NASIL İŞ! ÇÖMLEKÇİ KİTLENSE TRABZON KİTLENİYOR

Bu sabah Trabzon’un halini gördünüz. Trabzon’un Çömlekçi tünelinde Rize istikametine doğru çıkış tünelinde kaza oldu ve bu kaza sonrası Tanjant, Değirmendere, Beşirli.. Hepsi neredeyse kentin can damarları tıkandı. Trabzon bu kadar sığ bir biçimde ulaşımı var işte! Türkiye’nin denizin altından geçişler yaptığı şu dönemde gördüğünüz gibi Trabzon’un halini anlayın. Ne kadar geri kaldığını biz bıraktık artık siz yorumlayın..

KTÜ’DE GÖREV DEĞİŞİKLİĞİNE MAHKEME DUR DEDİ

KTÜ Mühendislik Fakültesi’nde uzman olarak görev yapan KTÜ personeli Bilal Kınay, KTÜ TRABZON MYO’ya gönderilmişti. 

O da hakkını idari mahkemede aradı ve açtığı davayı kazandı. Kınay 8-9 ay önce görevinden alınmıştı. Gerekçe gösterilmeden alınmasının ardından mahkeme haklı buldu ve Kınay geçtiğimiz gün 25 yıldır görev yaptığı yerinde yeniden görevine başladı. 

O SORUYU SORMADILAR

Kuzey Ekspres’e konuşan Ak Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, FETÖ operasyonları ile ilgili yorumlar yaptı. Ayşe hanım diyorki; “Bank Asya’yı batmaktan kurtarmak için FETÖ özellikle ‘para yatırın’ çağrısı yaptıktan sonra para yatıranlar tespit edilip gözaltına alındı.  Kredi kullananlarda maaş alanlarda bir sıkıntı yok?”

Aynen böyle dedi..

Bizim kulağımıza böyle gelmiyor ama.. Sayın vekilin bir bildiği var herhalde. Mağdur olanlar varsa sayın vekile ulaşsın demekki ilgilenecek!

Diğer yandan Bank Asya ile olan avukatlık sorusuna ise, “Yaklaşık 10 yıl avukatlığını yaptım. Ancak banka 2011 yılında şu an firarda olan avukat Yunus Yıldız ile anlaştı. O zaman anlayamamıştım çünkü çok fazla dosya yoktu. Ben ortağımla elimizdeki dosyaları takip ettik”.

Bu noktada 17-25 Aralık’tan sonra da takipte kaldı mı?

İşte bu soruyu sormadılar bizde yazamadık.

Görünce soracağız.

HÜSEYİN KIRAN’A FETO İDDİASI

MHP Trabzon Milletvekili Aday Aday’ı olan Hüseyin Kıran FETO operasyonu kapsamında gözaltına alındı. Gözaltına alınma sebebi ise Bylock telefonda olmasıymış. İddialar bu yönde. Diğer bir iddiaya göre Kıran otelinde kalan bir müşterisine telefonunu vermiş o telefonuna Bylock’u yüklemiş. Gözaltında ifadesi alınan Kıran Sarp Sınır Kapısı’nda gözaltına alındı ve 2 polis tarafından Trabzon Emniyeti’ne getirildi. İş adamı Hüseyin Kıran’a arkadaşlarından destek geldi.

Turizm İşletmeleri Ve Seyahat Acenteleri Derneği (TİSAD) Başkanı Murat Çavga bir mesaj yayınlayarak Kıran’a sahip çıktı. Çavga şunları yazdı; Bırakın gerçekliğini ihtimalini bile aklım almaz!

Umuarım Hüseyin Kıran bu olayla kendi gibi günahsız olanların tahliyesinde bir başlangıç olur.”

Kıran MHP’den aday gösterilmedikten sonra Devlet Bahçeli’ye karşı olan hareketin içinde yer almış ve Meral Akşener saflarına katılmıştı. 
 
ERSUN YANAL’IN BAŞI BOŞLUĞU PUAN KAYBETTİRDİ

Trabzonspor’un teknik Direktörü Ersun Yanal son kaybedilen puanlar nedeniyle eleştiriliyor. Ama taraftar da haklı kardeşim. Sen maçların ardından yeni eşine zaman ayırmak uğruna 2-3 gün oyuncularını izine ayırırsan olacağı budur. Oyuncular bu başı boşlukta motive olamaz. İdman eksiği doğar. Bunu göremedi mi? Böyle şey olur mu? Asbaşkan Ahmet Çubukçu, “Avrupa’ya gideceğiz” diyerek kimi kandırıyor. Önce Ersun Yanal’ı Avrupa’ya hazırlasın!

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Anahtar Deliği Haberleri