Anahtar Deliği - Haluk Pekşen için Trabzon’a gelen yönetmen kim?. 16.03.2015

CHP’nin Trabzon’da öne çıkan ağır toplarından… Söylemleri, seçim çalışmaları daha enerjik..

HALUK PEKŞEN İÇİN TRABZON’A GELEN YÖNETMEN KİM?

CHP Trabzon Milletvekili aday adaylarından Haluk Pekşen, Ankara’dan seçim otobüsüyle geldi. CHP’nin Trabzon’da öne çıkan ağır toplarından… Söylemleri, seçim çalışmaları daha enerjik..

Tanıtım ve projelerini anlatma konusunda ekip kurduğunu öğrendik. Hatta sosyal medyasını bile hızlı bir şekilde kullanmaya başlayacak. Her bir ayrıntıya dikkat eden Avukat Haluk Pekşen’e destek de büyüyor.

Sümela ve Moskova’nın Şifresi Temel filmlerinin yönetmeni Trabzonlu Adem Kılıç ve yapımcı iş adamı kuzeni Emin Albayrak işlerini güçlerini bırakıp Trabzon’a geldiler. Pekşen’e destek olacaklar. Hatta sahada omuz omuza bile yürüyebilirler. Yani görürseniz şaşırmayın diyoruz..

HİPERBARİK SERVİSİNİN KAPATILMASI VE AKÇAABAT

Trabzon’da sağlık alanında güzel yatırımlar oldu ama sonrası felaket… Kapatılan servisler, doktor bulunamayan branşlar, doktor kaçıran hastane yönetimleri, Özel sektörün kaliteli sağlıkçıları transfer etmesi ve hizmet kalitesindeki sorunlar hiç bitmedi. Son olayda da bu görüldü.

Akçaabat’ı kastediyoruz. Kalyoncu ailesinden 3 kişi soba zehirlenmesinden hayatını kaybetti. Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Hiperbarik yani oksijen tedavisi merkezi vardı. Ama sonra kapatıldı. Neden? Peki biri çocuk üç kişi bu servis kapatılmasaydı ve Numuneye getirilip tedaviye alınsaydı kurtarılma ihtimalleri kaçtı? Bu servisin neden kapatıldığını sayın Trabzon Valimiz açıklamalı?

TABİP ODASI İLE BÜYÜKŞEHİR ARASINDA DAVETİYE KRİZİ

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu geçtiğimiz günlerde fena kızdı. Trabzon Tabip Odası 14 Mart Tıp Bayramı kutlamaları nedeniyle düzenlediği organizasyonun davetiyesini büyükşehir belediye başkanı adına makama göndermeyince kıyamet koptu.

Başkan aynı zamanda bir doktor. Davetiye krizine Başkan Gümrükçüoğlu, “Bir hekim olarak şahsım adına hatırlanmamayı kabul edebilirim ama büyükşehir belediye başkanlığı makamı burası” diyerek tepkisini dile getirmiş. Daveti aslında faks yoluyla aleladede gönderilince fena çileden çıkmış. Olayın asıl noktası bu! Başkan bu aralar fena sinirli…

İHO BAŞLANMAYAN HES’İ İPOTEK VERDİ!

Kadere bak! Sen gelmeden Sadri Şener’e ‘tesisleri ipotek veri’ ‘kulübü borçlandırdı’ diye saydır, aynı göreve gelince kulübün daha olmayan şeylerini bile ipotek ettir! Evet yanlış durmadınız!

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Denizbank’tan 70 milyon euro kredi alırken buna karşılık Akyazı Stadı isim hakkıyla Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’ni ipotek verdiğini belirtmişti. Bu iki ipoteğin yanında henüz yapımına başlanmayan HES’in de gelirlerinin ipotek olarak sözü edilen bankaya verildiği öğrenildi.

Hacıosmanoğlu daha önce bu HES projesini sürdürmeyeceğini de belirtmişti. Trabzonspor Kulübü Başkanı rüzgarlı denizde dümensiz kaptan gibi… Bordo mavi camiada seyrediyor. En üzücüsü de bu ya! Bakalım daha neler duyacağız! Göreceğiz.

ŞENOL GÜNEŞ, MEHMET ATALAY VE TÜFAD’IN YEMEĞİ

Türkiye Futbol Antranörleri Derneği (TÜFAD) Trabzon Şubesi, TÜFAD’ın kuruluşunun 50. yılını 850 üyesiyle kutladı. Bu kutlamaya AK Parti Trabzon Milletvekili aday adaylarından Mehmet Atalay da katıldı.

Kutlamaya Trabzonspor eski hocası Bursaspor Teknik Direktörü eski milli takım hocası Şenol Güneş de katıldı. Trabzonspor eski başkanı Özkan Sümer ile yan yana oturdu. Ayrıca Şenol Güneş ile Mehmet Atalay daha önce de Akyazı’daki stadyum projesinin inşaatını ziyaret ettiklerini de belirtelim.

Yani Şenol Güneş Mehmet Atalay’a destek veriyor görüntüsü çizdi.. Yani Şenol Güneş gibi bir ismi Trabzon’da yan yana poz verip, Akyazı’da incelemelerde bulunduracak kaç tane siyasetçi vardır ki? Gelelim TÜFAD’ın yemeğine… Bu yemeğin Mehmet Atalay’a destek gecesine dönüştüğü kulislerde konuşuluyor. Bu yemeğin yankısı fazla olacak bizden söylemesi!

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Anahtar Deliği Haberleri