Anahtar Deliği 12.06.2017

Anahtar Deliği 12.06.2017

ALİ RIZA EGEMEN NASIL İKNA EDİLDİ?
 
Trabzonspor Kulübü Yöneticisi Ali Rıza Egemen iftar-sahur arası gitti-geldi. Sonra ne oldu? Devreye Başkan Muharrem Usta dendi ama aldığımız duyumlara göre Ahmet Çubukçu ile bir eski yönetici evine gitmiş. Burada bir kaç saat görüşmüşler.
 
Konu alt yapıda ki değişimden neden haberi olmamış.. Biz yönetici değilmiyiz resti çekmiş.. Ve ardından ikna edildi. Dilekçe yazmayı unuttuğu tweetle yazdığı istifasını geri çekti. Attığı tweetleri de sildi. Aslında şu anda en doğru kararı verdi. Trabzonspor şu anda böyle bir krizi kaldıracak durumda değildi. İyi yaptı. Duygusal davranıp bekleseydi iyi olabilirdi. Trabzonspor gibi büyük kulüplerin yönetim kurulu toplantıları yapması gerekir. Yapmadığından böyle krizlere gebe oluyor işte. Maalesef böyle.
 
İL BAŞKANI KİM OLACAK?
 
Ak Parti Trabzon İl Başkanı kim olacak?
 
Bu soru damlarda, meydanda iftar sofralarında konuşuluyor. Yaklaştıkça kongre tarihi öyle isimler gündeme gelirki bizde bazen şaşırıyoruz. Mazhar Yıldırımhan kimi istiyor? Sorusu da sıkça sorulurken ilginç geliyor tabi. Lakin bir tiyo verelim Asım Aykan lobisi diye bir faktör var. Onu da unutmayalım. Büyükşehir Belediye Başkanlığı içinde hala uhde kalan bir isim Aykan. Ve ciddi şekilde sivil toplum örgütlemesi de yapıyor. Sevenleri ve talep edilirliği güçlü bir isim. Hasan Dilekoğlu, Murat Zeki Solak, Hüseyin Balaban, Halil İbrahim Demirtaş gibi isimler söyleniyor. 
 
Var bir kaç isim daha şimdi yazmayacağız. Daha sonra belki.. Şimdi şöyle bir Trabzon çizin kafanızda..
 
Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu kendisine yakın bir il başkanı ister mi ister..
 
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç de böyle bir tavır sergiler mi sergiler.
 
Genç ve Gümrükçüoğlu uyuşmazlığı gözetilerek bir de Bakan Süleyman Soylu ve vekillerin penceresinden bakalım. Vekillerin bir kısmı Bir tarafta durur diğer kısmı diğer tarafta. Hangisi bakan Soylu’nun hangisi Başkanların bilemiyoruz.
 
Yalnız Genç ve bazı vekiller ortak hareket eder burası kesin.
 
Gümrükçüoğlu’nun tam karşısında yani.
 
Bakan Soylu hepsine kuş bakışı bakarak tercih yapacak.
 
İl Başkanı Revi bu uyuşmazlıkların, kargaşanın en dingin sularındaki isim olarak öne de çıkabilir.
 
Yada tam tersi..
 
Kafanız karışmasın.
 
Derinlere ışık tutuyoruz.
 
Bizi fener gibi düşünün.
 
Bir deniz feneri..
 
Ufkunuzu açıyoruz.
 
FATİH TERİM KİBİR ABİDESİ
 
Türkiye Milli Takımının böyle bir hocası varken oyuncuları tabiki her yere saldırır. Dün maçtan sonra Fatih Terim yine kibir abidesi olarak karşımıza çıktı. İnsan milli takımı tuttuğuna bile soğutuyorlar.
 
Trabzonspor yöneticisi Nevzat Aydın haklı olarak şu tweeti attı;
 
“Beni küçüklükten beri canım gibi sevdiğim Milli Takım’ımdan bu denli soğutan kimler ise Allah hepsinin belasını versin."
Yazıklar olsun.
 
Böyle bir milli takımı bu ülke hak etmiyor.
 
Fatih Terim bu kendini beğenmiş tavırlarıyla nereye kadar milli takımın hocası olacak, böyle bir Türkiye Futbol Federasyonu nasıl bizi temsil edecek..
Artık sabır falan kalmadı.
 
Bakın basın toplantısında ilginç bir diyalog;
 
Soru: İzlenda maçı sonrası 150 bin Euroluk primlerin 500'e çıktığı, futbolcuların bastırıp 600'e çıktığı doğru mu ?
 
Fatih Terim : Doğru
 
Hani yalanlıyorlardı ya..
 
İşte o iddia doğruymuş.
 
Tekrar yazıklar olsun.
 
Akşam tek sevindiğimiz asıl milli takım diye parlayan Yusuf Yazıcı oldu.
 
Oyuna girdi asistini yaptı.
 
Anadolu çocuğu..
 
Kibir yok, kapris yok.
 
Formasına biat var, sabır ve özveri var.
 
Trabzonspor’da Mehmet Ekici krizinden sonra forma buldu yılmadı çalıştı futbol otoriterelerinin gözüne girdi hakkını verdi.
 
Kimseyi yanıltmadı.
 
Arda Turan krizi sonrası da aynı şekilde formasını giydi ve sahada aslanlar gibi savaştı.
 
Böyle devam eder umudu taşıyoruz.
 
KTÜLÜ HOCALAR İÇİN FETÖ DAVASI NE ZAMAN BAŞLIYOR?

 
Karadeniz Teknik Üniversitesi’nden FETÖ’dan dolayı tutuklanan ve gözaltına alınan hocalar vardı. Bazıları serbest bırakıldı. Tabiki tutuksuz yargılanmak üzere.. İçlerinde Genel Sekreter bile vardı. 20’ye yakını meslekten ihraç edildi. İşte bu hocalar için ve tutuklu bulunan hocaların mahkemede davaları başlayacak. Haftaya başlayacak davalarda bakalım neler olacak? Davaları takip edeceğiz. Detayları Haber61’den takip edebilirsiniz.

YILDIZ'A BAŞ SAĞLIĞI

Annesinin vefatı dolayısıyla Maçka Uçarsu Mahallesi'ndeki köy konağında taziyeleri kabul eden Avrasya Üniversitesi mütevelli heyeti Başkanı Ömer Yıldız'ı, DP il  Başkan yardımcısı Ercan Şilbir,Ömer Erbasaran ve yazarımız Hakkı Emiroğlu ziyaret edip baş sağlığı dilediler.

YÜKSEKOKUL DÜZKÖY'ÜN HAKKIDIR

Düzköy Belediye Başkanı Abidin, "Çelik Şalpazarı ve Çarşıbaşı'na Yüksekokul kurulurken 22 dönüm araziyi biz de Karadeniz Teknik Üniversitesi'ne tahsis etmeyi planladık. Bugüne kadar rektörlükten bize dönen olmadı. Bu yapılan ilçe halkına haksızlıktır. İlçedeki göçün önlenmesi için tüm kurumlar el ele vermeli, insanımıza yatırım yapmalıyız" dedi.



 

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Anahtar Deliği Haberleri