Anahtar Deliği 10.04.2018

Anahtar Deliği 10.04.2018

EKREM ÇAPKINOĞLU’NDAN ERKUT ÇELEBİ’YE 

Trabzon Ticaret Sanayi Odası’nı yeniden bir seçim heyecanı saracak. Meslek grubu seçimleri sonrası 74 meclis üyesi belirlendi. Cuma günü bu meclis grupları arasından yönetim, yönetim kurulu başkanı, meclis başkanı seçilecek. Mevcut Başkan Suat Hacısalihoğlu aday. Onun yardımcısı Erkut Çelebili aday. Bir de Ekrem Çapkınoğlu aday. Çapkınoğlu’nun durumu farklı. Yıllardır adaylığını koyuyor. Çalışıyor. Son an geldiğinde vazgeçiyor. Yada vazgeçirtiliyor. O kadar çabaladı. Güzel de seçim çalışmaları yaptı. Bazı projelerim de var diyor. Hatta eleştirilerin de yanında getiriyor. GÖrdüğü eksiklikleri gidereceğini ifade ediyor. Yıllardır da çalışıyor. Aday oluyor dediğimiz gibi son anda vazgeçiyor. Bu defa sonuna kadar gider diye düşünüyoruz. Bu arada Hasan Kurt, adaylardan Erkut Çelebi’ye, “Çapkınoğlu’nun aday olması sizi etkiler mi?” diye sordu. Çelebi ise, “Ekrem bey ile beraberdik. Sonra ben de adayım dedi ve çalışmaya başladı. Onun aday olması işimizi kolaylaştırır” diyerek cevap verdi. 

Hasan Kurt bu diyalogdan sonra Ekrem Çapkınoğlu’na, “Erkut bey ile birlikte değil miydiniz? O öyle söylüyor.” diye soru sordu. 

Buna Çapkınoğlu, “Erkut bey, bizim ekiple birlikteydi. Ayrıca, Erkut Çelebi bugünkü yönetimde  değil mi? Hala istifa etmedi? Bizim Erkut Çelebi ile hiçbir sorunumuz yok. Erkut bizim arkadaşımız. Adaylığı hayırlı olsun” diyerek cevap verdi.
TTSO Seçimlerinde MÜSİAD üyelerinin ne yapacağı da ayrı merak ediliyor. 

Meclis üyesi seçilen Selami Ayyıldız, Mehmet Üçüncüoğlu, Alper Bektaş, Hüseyin Tüysüz, Cesur Gerigelmez, Aydın Öztürk, Cevat Kara kimi destekleyecek?

AHMET ÇUBUKÇU HELALLİK İSTİYOR

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Ahmet Çubukçu, görevi bıraktı.

Artık Trabzonspor eski başkanı Muharrem Usta’nın hastanesinin sorumlusu, aynı zamanda doktoru olarak iş hayatına devam edecek. Trabzonspor’daki görevi son kongreyle sona erdi. Şu aralar bordo mavi camiayla barışma telaşında. Telefon açıyor helallik istiyor. Yüz yüze gördüklerine,” Görev aldık bıraktık. Acısıyla tatlısıyla.. Biz buradayız. Trabzon’da yaşıyoruz. Benden yana helal olsun” diyor. Ahmet Çubukçu demişken… Kongrede Zeyyat Kafkas’ı gördüğümüzde listede olduğunuzu kimden öğrendiniz diye sorduk. Cevabı,” Ahmet Çubukçu’dan” oldu. Vallhi bizde şaşırdık. Çubukçu Kafkas’a, “Hayırlı olsun Zeyyat başarılar dilerim” demiş. Hemde kongrede 48 önce. Ahmet abi derin kulisleri bilir valla.. Ama yine de şaşırdık yani.. 

KULÜP İDARESİNDE ENDİŞELİ BEKLEYİŞ

Trabzonspor’un yeni yönetimi mazbata alacak.  Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu’ndan Trabzonspor Kulübü’nde çalışan personellerin sıkça bahsetmeye başladığını öğrendik. Çünkü Hacısalihoğlu yeri geldiğinde yönetici arkadaşına bile azarı çakar. Öyle disiplinli çalışır. Geçtiğimiz dönemlerde bunu gözlemledik. Öyle eften püften konulara girmez. Hata gördüğünde eksik gördüğünde işinden kaytaran gördüğünde yapıştırır, canını okur! Geçmişte onunla çalışan personeller, şimdi yeni personellere onu anlatıyorlar. “Vallahi yandınız” diyorlar. “Biz çektik sıra sizde” diye ekliyorlar. Trabzonspor’da bu arada hem üst yönetimde hem de idari kadroda büyük şişkinlik var. Bu konuda da bir iki ay içinde Hayrettin Hacısalihoğlu’nun rapor çıkararak başkana sunacağı söyleniyor. 

HERKES O SORUYA CEVAP ARIYOR

Ahmet Ağaoğlu başkan.
Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu.
Şenol Güneş’in yakın dostları.
En yakını Hacısalihoğlu.
Hepsi arkadaşı.
Hepsi eskidende çalıştığı isimler. 
Özkan Sümer dahil..
Şimdi soru şu..
Hani merak edilen..
“Şenol Güneş Trabzonspor’a gelir mi?”
İşte bu dün Haber61 TV’de Bakış programında tartışıldı.
Program yapımcısı Levent Ustabaşı kendinden emin, “Herşey Şenol Güneş için hazırlanmış sanki.. Aşama aşama ona zemin hazırlandı. Şenol Güneş kesinlikle Trabzonspor’a gelecek” dedi.
Program yorumcusu Turgay Beşyıldız ise, “Ben gelebilir diyorum emin değilim” diyerek yanıtladı.

ALİ KAAN DENİZ DOLGUSUNDAN YANA

Geçtiğimiz günlerde bir toplantı oldu.
Bu toplantıyı AK Parti düzenliyordu.
Sivil toplum örgütlerinin fikirlerini almak adına istişareler yapıldı.
Toplantı devamında MÜSİAD Trabzon Şubesi Başkanı Ali Kaan’a kulak misafiri olduk. 
Ali Kaan deniz dolgusundan yana.
Daha ucuz daha maliyetsiz olduğunu söylüyor.
Ayrıca Trabzon’un arazi sıkıntısı yaşadığını vurguluyor.
Lakin doğallık bozulmasından bahsetmiyor.
Turizm bu bölgenin kurtuluşu dediğinde bu yönde projeler üretilmesi gerektiğini vurguladığında bu doğallığı da kapsadığını bilmiyor mu?

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Anahtar Deliği Haberleri