Anahtar Deliği 03.02.2019

Anahtar Deliği 03.02.2019

MEYDANDA BULUŞMAYA KİMLER KATILDI?

Trabzonspor taraftarlarının dün meydanda Trabzonspor - Ankaragücü maçı öncesi bir eylemi vardı. Trabzonspor - Başakşehir müsabakasında Akyazı’danki 27 bin taraftara ceza verilmişti. Nedeni de küfürlü davranışlar sportifliğe uygun olmayan davranışlar olarak belirtildi.
Taraftarlar da hakemlerin yanlı yanlış tavırlarına tepki gösterdiklerini, Trabzonspor’un hakkının yendiğini ifade ederek tepki gösterdiler.
Eylem yaparak bu tepkilerini dile getirmek istediler.
Meydanda başlayan yürüyüş eylemi Uzunsokak’tan devam edip TFF’nin Reşadiye kavşağı altındaki TFF binası önünde son buldu.
Kimi taraftarlar, “Siz hakemlere 2 hafta maç vermediniz. Hata yaptıklarını kabul ettiniz. Biz haklıyız, neden ceza alıyoruz?” dediler. 
Bu eyleme Trabzonspor taraftar gruplarından Çılgınlar, Farozlular ve Trabzonlu Gençler katıldı destek verdiler. Vira Grubu’ndan pek görünen olmadı. Yürüyü başlamadan bir kaçı görülsede ardından hiçbiri yoktu. 
CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, CHP Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun, 
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, CHP Ortahisar İlçe Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, CHP Ortahisar Belediye Başkan adayı Salih Akyüz de katıldılar.
TFF Başkanı Yıldırım Demirören, istifaya davet edildi.

HABU SEÇİMLER OLMASA…

CHP Ortahisar İlçe Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, AK Partili Ahmet Metin Genç ve İl Başkanı Haydar Revi’nin yürüyüşe katılmasını tiye aldı.
CHP’nin yaptığı Adalet Yürüyüşü’ne getirdikleri eleştirileri hatırlatan 
CHP Ortahisar İlçe Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, “CHP’nin Adalet yürüyüşü için ADALET sokakta aranmaz diyenler ve yol arkadaşları Trabzonspor'a ADALET için yola düşmüşler .aliy bağa bi gülme . Habu seçimlerde olmasa..” mesajını paylaştı.


BAŞKAN MAÇA NEDEN GELMEDİ?

Trabzonspor dün Ankaragücü’nden önemli bir 3 puanı aldı.
Kötü oynadı.
Ataklarda zayıf kaldı.
Pas yapma oranı düşüktü.
Ama işte 3 puanı alması güzeldi. 
Yusuf ve Abdukadir’e koca bir takım emanet edildi.
Umarız kendilerini toparlarlar.
Arkadaşlarını daha güçlü motive edip hata yapmalarını engellerler.
Olcay Trabzonspor’da kadro dışı.
Maça yarım saat kala VİP tribün tarafından giriş yaptı.
Takımı tribünde yalnız bırakmadı.
Olcay ne yaptı bilinmiyor.
Bir sürü iddia var.
İnanmak istemiyoruz.
Hocasına küfrettiği, disiplini bozduğu gibi..
Ama her ne yaptıysa, çok kötü bişey olacakki kadroya alınmıyor.
Af çıkmıyor!
Trabzonspor maçını tribünde izlemeye gelenler arasında eski başkanlardan Nuri Albayrak vardı.
Girer giremez Haber61 ekranlarından şöyle seslendi; “Türkiye’de hakem çetesi var” diyerek TFF’yi işaret etti. 
Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, yerinde yoktu.
O maça gelmedi gelemedi.
Bir kaç gün önce hastaneye yatmıştı.
Evinde tedavi görüyor.
TOparlanamadı sanırız. 
Geçmiş olsun başkan. 
Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak’ın babası gazeteci yazar Sadık Albayrak yine protokolün en önünde maçı izledi. Yanında Ahmet Ağaoğlu’nun yerinde oturan Asbaşkan Mehmet Yiğit Alp oldu. 
Önder Bülbüloğlu, Ertuğrul Doğan, Yalçın Orhan, Haluk Şahin, Yusuf Hayırlıoğlu, Ahmet Fikret Gökhan, Dursun Ali Sakarya, Tuncay Uzunal, Lokman Sadıklar da stadyumda yerinde maçı izlediler.
Trabzonspor’un başından beri şike davasında avukatlık yapan Nusret Yılmaz da alt localarda birinde görüldü. Trabzonspor eski Basketbol Yöneticisi Selim Emre Ar ile birlikte maçı izlediler. 
Siyasetçilerde maça oldukça ilgi gösterdiler. 
Trabzonspor taraftarlarının yürüyüşüne katıldıktan sonra maça geldiler.
Son olarak Trabzonspor bu maçtan sonra asla puan kaybetmemli.
Taraftar da takımına sonuna kadar destek olmalı.

O ETKİNLİK SÖNÜK GEÇTİ PEKİ ÇARE ARANDI MI?

Uzungöl’de bu yıl ilk kez düzenlenen 'Uzungöl Doğa ve Salıncak Şenliği'nin ilk günü sönük geçti. Yerli ve yabancı çok sayıda turistin katılması beklenen şenliğin ilk gün etkinliklerine az sayıda katılımcı geldi. Tur firmalarının yüzlerce rezervasyon yapmasına rağmen bölgede karların erimesi ve kar yağışının olmamasının katılımın az olmasında etkili oldu. Şenlikte salıncak etkinliğinin dışında yapılması planlanan kar motoru binme, kayak, kardan adam, karda doğa yürüyüşü ve kar topu etkinlikleri ise kar olmadığı için yapılamadı. Etkinlikler bugün sona erecek.
Böyle etkinlikler güzelde kent olarak topyekün sahip çıkmak da lazım. Herşeyi Turizm İl Müdürlüğüne yada bir kuruma bırakılmamalı.
Tabiki tanımı ve birlikteli o kurumlar sağlayacak.
Bunu gözden kaçıramayız.

BÜYÜKŞEHİR’DEN 11 MUHTAR ADAYI ÇIKTI ORTALIK KARIŞTI

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nden 11 muhtar adayının çıkması tepkilere neden oldu.

Gelen bazı eleştiriler şu şekilde ;
AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi: “Yasal olarak böyle bir hakları olabilir ama doğru bulmuyorum. Hiç şık olmadı! Bu arkadaşlar belediyede çalışırken bir yandan da muhtarlık yapacaklar. Bir taraftan feragat etmeleri gerekir. Özel idare döneminde de yine bu tür durumlar için arkadaşları uyarıyorduk. O zaman belki köy olduğu için çok göze çarpmıyordu ama şimdi Merkez’deler. Durumu Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Murta Zorluoğlu beyle de konuşacağım. Bu konuda bir tavır sergilememiz gerekiyor.”
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç: “Belediyede çalışan bir işçinin muhtarlığa aday olmasını doğru bulmuyorum. Her ne kadar demokratik bir hak olsa bile böyle bir hakkın kullanılmasını doğru bulmuyorum. Şu ana kadar Ortahisar’la ilgili bir şikayet gelmedi. Ancak böyle bir şey varsa bu arkadaşların tercih yapmasını isterim. Ya seçildikten sonra muhtarlığa dönerler ya da muhtarlıktan çekilip belediyedeki görevlerine devam ederler. Özellikle belediye çalışanlarının mahalle muhtarlığı gibi hizmet vermek isteyen bir göreve talip olmalarını yanlış bulurum.”
Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı ve Soğuksu Mahallesi Muhtarı Bekir Aktürk:
“Bu arkadaşlarımızın muhtar adaylığı konusunda kanunun verdiği bir hakkı var. Kanunen yapılacak bir durum yok. Belediyede çalışan arkadaşlar yaptıkları işin karşılığında zaten bir maaş alıyorlar. Eğer muhtarlık yaparken bu işlerini aksatacaklarsa ve belediyeye harcamaları gereken mesaiyi başka yerlerde harcayacaklarsa bu etik olmaz. Bunu doğru bulmayız.”

MARİNA’DA BU AKŞAM BU ETKİNLİK KAÇMAZ!

Trabzon’da eğlencenin adresi Marina Aile Restoran bu akşam muhteşem bir organizasyona imza atmaya hazırlanıyor.
Daha önce gerçekleştirdiği etkinliklerine bir yenisini daha ekleyecek. Urfa’nın meşhur sıra gecesinin en iyi seslendiren ve sahne şovlarıyla büyük beğeni toplayan dünyaca ünlü  15 kişilik Ramazan Akyol Saz Grubu, Pazar akşam yani bu akşam saat 19.30’da sahneye çıkacak.
Etkinlikle meşhur çiğ köfte şovu da var.
Marina Restoran’ın işletmecisi Ali Lermioğlu, “Trabzon çok kültürlü bir şehir. Renkli geceleri seven bir şehir. Bizde elimizden geldiğince buna katkı sunuyoruz. Bunda. Da başarılı olduğumuzu düşünüyoruz” dedi

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Anahtar Deliği Haberleri