Anahtar Deliği 02.11.2020

Trabzon kulislerinde neler oluyor?

EKREM İMAMOĞLU TRABZONSPOR’U MERCEK ALTINA ALDI 

Trabzonspor’da kötü saha sonuçları, teknik direktörün gönderilmesi adeta hesapları yerle bir etti. Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu ile yönetim arasında fikir uyuşmazlıkları hiç bu kadar medyaya yansımamıştı. Hiç bu kadar kapı arkalarındaki sessizlik dağılmamıştı! Şimdi ne olacak? Tam bir muamma hakim. Lakin bir noktada bir yerde Trabzonspor hareketliliği var. Trabzon’da Ekrem Imamoğlu eski bir 
yeneticiye görev verdi. Bu yönetici Trabzonspor’daki gelişmeleri not alıyor bilgi veriyor. Yetmiyor bir de bazı isimler üzerinde duyuyor. Yakında bu hareketlenmeyi, heryerde görürseniz şaşırmayın.


TRABZONSPOR’DA BAŞKAN İSTİFA EDER Mİ?

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, şu anda istifa etmek istemiyor. İstifa etmemek için direniyor. Yönetimde bir taraf, “Yeter artık!” diyor. Bu fikre uymayan yöneticiler ise, “Trabzonspor’u bu durumda bırakamayız. Evet bazı hatalar oldu ama yolumuza devam edelim” diyor. 
Bir yöneticiye sorduk açık açık.
Dedikki, “İstifa söz konusu mu?” 
“Hayır, yeni hoca değişir” diyerek cevap verdi.


SOYLU AİLESİNE GEÇMİŞ OLSUN MESAJLARI 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, eşi Hamdiye Soylu ve kızının corona virüs testi pozitif çıktı. 

 Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs tedavisi gören İçişleri Bakanı Süleyman Soylu için bir mesaj paylaştı.
Bakan Koca, Twitter'daki mesajında ''Bakan arkadaşım Süleyman Soylu’nun COVID-19 testi pozitif çıktı. Pandemi boyunca çok desteğini gördük. Sahadan uzak kalmak, mücadeleci ruhuna pek uygun olmasa da bir süre dinlenecek. Virüsle mücadele onun için kolay bir mücadele. Geçmiş olsun değerli kardeşim'' dedi.

Bakan Koca’ya katılıyoruz. Virüsle mücadele onun için çok kolay.. Ailesiyle iyileşip tekrar aramıza döneceğine inanıyoruz. Trabzon’da hemşerileri de Soylu’yu destekleyen mesajlar paylaşımlar yaparken bu mesajların bazıları Süleyman Soylu’yu çok duygulandırdı.

Anadolu’nun her yerinde önemli şekilde seven kitlesi olan Soylu’nun Trabzon’da da hemşerileri bırakmıyor. 
Haber61 ailesi olarak Soylu ailesine bizde geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz.


MUTLULUĞA YÖNELİK OLMAYAN KAMU GÖREVİ KALICI OLAMAZ!

Trabzon Valisi İsmet Gürbüz Civelek, bu sözleri tam 1998 yılında söyledi.
Ne kadar anlamlı.
Ama şu anda Hıdırnebi’nin kapısında ‘girilmez’ yazıyor.
Demekki biz o gün bırakılan mirası yemişiz!
O günden daha gerilere gitmişiz!
Değerlerimize işte böyle sahip çıkamamışız!
Yazık çok yazık.

Bu notu tekrar hatırlatalım.

Trabzon Valisi İsmet Gürbüz Civelek ne diyor bakın; 
 
“Hıdırnebi ahşap yaylakent devletin sadece yönlendirici ve destekleyici rolü ile yayla turizminde uygulamaya konulan öncü örnek alınabilecek fiziki, hukuki ve iktisadi bir modeldir. Bireyin mutluluğuna yönelik olmayan hiçbir kamu görevi anlamlı ve kalıcı olamaz düşüncesi ile başlatılan yayla turizminde yaşanacak gelişmelerin Karadenizli hemşerilerime ekonomik sosyal ve kültürel yaşam seviyelerini yükselteceğine yürekten inanmaktayım. Bu an kayışla Trabzon Valiliği özel idaresi aracılığı ile 1998 yılında hizmete sunulan bu tesis önümüzdeki yıllarda dilerim bir turizm ekolu olarak anılacaktır.”

Yorum Yap
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (14)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Anahtar Deliği Haberleri