Aleyna Tilki'den dikkat çeken açıklama

Magazin dünyasının en tartışmalı isimlerinden biri olan Aleyna Tilki, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti.

Aleyna Tilki'den dikkat çeken açıklama

Tilki, bir süre şarkı söylemeyeceğini yazarak, hastalığından bahsetti.Son dönemde sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren Aleyna Tilki, geçmiş konserlerinden birine ait görüntüleri takipçileriyle paylaştı.

aleyna-tilki1.webp

Tilki, son zamanlarda zor günler geçirdiğini söyledi. Bu nedenle ses tellerinin yırtıldığını açıkladı. 22 yaşındaki genç şarkıcı, "Bir süre şarkı söylemeyeceğim" dedi."Yeniden şarkı söyleyene kadar performansımı izleyip sesimin değerini tekrar tekrar anlıyorum. Açıp sonuna kadar dinleyin, çok güzel bir tbt" notunu düştü.

aleyna-tilki2.jpg

Aleyna Tilki Güllü'nün de hedefindeydi. "Ben aleyna Tilki'yi sevmiyorum. Sanat olarak da sevmiyorum, yapı olarak da sevmiyorum. Bir kere arabesk okuyamadığı için hiç sevmiyorum. Kişilik olarak kızı tanımam ama bana göre Aleyna Tilki balon, gerçekten balon" sözleri ile gündeme geldi.

aleyna-tilki3.jpg

Ünlü isim, genç meslektaşının "Bana Aleyna Baba diyeceksiniz" şeklindeki sözlerinin hatırlatılması üzerine ise "O biraz yavaş desin. Kendi kendine başka bir dünyada yaşıyor, hangi dünyada yaşadığını çok merak ediyorum.Halk getirir, halk götürür arkadaşlar. Buna çok dikkat etmek lazım. Sen istersen dünyanın en güzel sesi ol, bir duruşun da olması gerekiyor. Sevgin ve saygın da olması gerekiyor. Samimiyet çok çok önemli" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Magazin