Aleyna Tilki çocuklar için yeniden Hatay'a gidiyor

Aleyna Tilki, sosyal medya hesabından yaptığı yeni bir paylaşımla tekrar Hatay'a depremzedeli çocukların yanına gideceğini duyurdu.

Aleyna Tilki çocuklar için yeniden Hatay'a gidiyor

popçu Aleyna Tilki, geçtiğimiz günlerde meslektaşı Sefo ile birlikte Kahramanmaraş merkezli depremlerden en çok etkilenen illerden biri olan Hatay'a gitmişti. Depremzede çocuklarla bir araya gelen Tilki'nin çocuklarla birlikte oyunlar oynayıp, şarkılar söylediği anlar yürekleri ısıtmıştı.11 ilde büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş merkezli 2 depremin ardından ünlü şarkıcılar Aleyna Tilki ile Sefo, Hatay'a giderek depremzede çocukları yalnız bırakmamıştı. Sefo ile Ayna Tilki, soluğu asrın felaketinin vurduğu Hatay'da almışlardı. İkili, çocuklara moral verip onlarla eğlenceli vakit geçirmişlerdi. Çocuklarla oyun oynayıp, şarkı söylemiş ve fotoğraf çektirmişlerdi. Bu hareketiyle takdir toplayan ikiliden Aleyna Tilki, yeniden Hatay'a gitme kararı aldı. Çocuklara oyuncak götüreceğini söyleyen Tilki, bu davranışıyla takdir topladı. Sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Tilki, ''Hatay için tekrar yola çıkıyorum'' diyerek güzel haberi duyurdu.

Açıklamasının devamında ise genç popçu, ''Geçen sefer gidemediğim ve içinde çocuklar olan çadır kentler için bana yazabilirsiniz. Oyuncak getireceğim'' dedi. Ayrıca Tilki, Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüklerindeki depremlerden en çok etkilenen illerden biri olan Adıyaman'a da gideceğini belirtti. Hatay ziyareti sırasında çocuklarla çekilen bir karesini 3 milyon takipçiki Instagram sayfasından paylaşan Aleyna Tilki, paylaşımına şu notu düştü: ''Bugün tekrar hataya gidiyorum. Orada çocuk olan çadır kentler ve bölgeleri bana mesaj atabilirsiniz. Sonra da Adıyaman’a geleceğim. Oyuncaklar hazır Tüm çocuklar birbirinden güzel,gözleri çok şey anlatıyor Benim telimden foto çekmek istemişlerdi çok tatlılardı çok akıllılardı çok güçlülerdi ve çok masum''

aleyna-tilki-cocuklar-icin-yeniden-hataya-gidiyor.webp

Geçtiğimiz günlerde bir AVM'de görüntülenen şarkıcı, "Artık bir ayağım Hatay'da. Sık sık gidip geliyorum oraya, oradaki çocuklarla aramda çok güzel bir bağ oldu. Zor zamanlarında onların yanında olmak ve onlarla güzel vakit geçirmek tüm çocuklar için iyi oluyor" açıklamasında bulunmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin