Aktris dizisinden ilk kareler geldi!

Yargı dizisinin başrol oyuncusu Pınar Deniz'in Uraz Kaygılaroğlu ile başrolünü paylaştığı Aktris dizisinden ilk kareler izleyiciyle buluştu.

Aktris dizisinden ilk kareler geldi!

Pınar Deniz ve Uraz Kaygılaroğlu'nun başrolünü paylaştığı Aktris dizisinden ilk fotoğraflar geldi. Disney Plus'ta yayınlanacak olan dizi için imaj değiştiren Deniz'in derin bacak yırtmaçlı elbisesiyle verdiği pozlar sosyal medyanın gündemine oturdu.Disney Plus'ta yayınlanacak olan dizinin tarihi ise bilinmiyor.

Aktris dizisinden ilk kareler geldi! Aktris dizisinden ilk kareler geldi!

DERİN YIRTMAÇLI ELBİSESİYLE POZ VERDİ
Gerilim-suç-mizah türündeki dizinin senaryosunu Hakan Bonomo kaleme alıyor. Dizinin ilk görüntülerinde en dikkat çeken detay ise Pınar Deniz'in verdiği pozlar oldu. Kısa saçlı hali ve derin bacak yırtmaçlı pozları paylaşılan Deniz sosyal medyayı salladı. Aktris'in başrollerinde Pınar Deniz ve Uraz Kaygılaroğlu'nun yanı sıra Tolga Tekin, Ahmet Rıfat Şungar, Şebnem Hassanisoughi, İpek Çiçek ve Serhat Kılıç gibi önemli isimler rol alıyor. Disney Plus'ta izleyiciyle buluşacak olan dizinin yayın tarihi ise bilinmiyor.

Aktris dizisinden ilk kareler geldi!

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler