Trabzon'da tekel binası otel oluyor

Trabzon'un Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Akçaabat merkezde yapılan otel inşaatında incelmelerde bulundu.

Trabzon'da tekel binası otel oluyor

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde daha önce tekel binası ardından tekstil işletmesi olarak kullanılan ve atıl durumda olan eski tekel binası, ihale edilerek 29 yıllığına en az 4 yıldızlı otel yapılması koşuluyla kiralandı. İhaleyi kazanan yüklenici firma inşaatın yapımını hızla sürdürüyor.  

osman Nuri Ekim (5)

En az dört yıldızlı otel olarak tadilatı ve dönüşümü yapılan tekel binası,  107 oda ve 300 yatak kapasitesine sahip olacak.

osman Nuri Ekim (4)

Tekel binasının otele dönüştürülmesi için yapılan inşaat çalışmalarını yerinde inceleyen Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim,Uzun yıllardır atıl olarak duran Akçaabat Merkezinde bulunan tekel binasını otel olarak turizme kazandırıyoruz. İlçemize gelen yerli ve yabancı turistlerin merkezdeki konaklama ihtiyaçlarını büyük ölçüde karşılayacak olan otel inşaatı hızla ilerliyor. Mülkiyeti Belediyemize ait olan eski tekel binasını yüklenici tarafından en az dört yıldızlı otel olarak yapmak koşuluyla ihale yoluyla kiraladık. 107 oda, 300 yatak kapasiteli ve en az dört yıldızlı otel olarak şehrimizin turizmine önemli katkı sağlayacak. Özellikle Körfez ülkelerinden gelen ve yaylalarımızı ziyaret eden turistler; gezme, yeme ve içme ihtiyaçlarının yanında bu otel sayesinde ilçe merkezinde konaklama ihtiyaçlarını da karşılayabilecekler. İlçemize önemli katkı sağlayacağını düşündüğüm bu otel sayesinde turistler, ilçemizde daha çok vakit geçirme imkanı bulacak Bu vesileyle de sadece sahil kesimindeki esnaflarımız değil şehir merkezindeki bütün esnaflarımız da turistlerden ce turizmden faydalanmış olacak. Ayrıca otel açılmasıyla birlikte şehrin istihdamına ve ekonomisine de önemli katkı sağlayacak.” Dedi.

osman Nuri Ekim (5)osman Nuri Ekim (4)osman Nuri Ekim (3)osman Nuri Ekim (2)osman Nuri Ekim (1)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber