Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen: Turizm için altyapımız yetersiz

Trabzon rüzgarı Ankara'da esmeye devam ediyor. Memleket hasreti çekenlerin buluştuğu Trabzon Tanıtım Günleri'nde Akçaabat Belediyesi de fuardaki yerini aldı.

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen: Turizm için altyapımız yetersiz

Haber61 / Haber Servisi

Trabzon ve ilçelerinin katıldığı Geleneksel Trabzon Günleri Ankara'da devam ediyor. Vatandaşların ilgi gösterdiği etkinliklerde Haber61 standını ziyaret eden Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, Trabzon turizmine dair açıklamalarda bulundu.

Turizmin gelişmesinde bu tür etkinliklerin önemli olduğunu belirten Şefik Türkmen şunları söyledi: "Geçmişte olduğu gibi bu yıl da yapılan Ankara Trabzon Tanıtım Günleri'ne belediyemiz olarak katıldık. Misafirlerimiz için çok güzel bir stand hazırladık. Bizi ziyaret edenlere ilçemizin güzelliklerini anlatıyor, şehrimize davet ediyoruz. Trabzon, içinde barındırdığı güzellikler anlamında zengin bir şehir. Özellikle doğal güzellikleri anlatmakla bitmez. Gurbette yaşayan hemşerilerimize memleket havası getiriyor, özlemlerini gideriyoruz. Bunun yanında Trabzon'u bilmeyenler, tanımayan ve tanımak isteyenler bu organizasyonlarla şehrimizi, kültürümüzü tanıma imkanı buluyor. Trabzon Günleri'nin turizme sağladığı katkı şüphesiz büyük. Trabzon son yıllarda turizm anlamında önemli bir yükselişte. Yemyeşil doğamız özellikle Arap turistleri şehrimize çekiyor. Tek başına Akçaabatımız bile turizmde önemli bir değerdir. Trabzon'un bütün güçlerinin bir araya gelip turizm konusunda daha çok çalışması gerekiyor. Turizm gücümüz fazla ancak altyapımız yetmiyor. Bunun için çalışmalıyız.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber