AK Partili Çebi'den DEVA Partisi lideri Babacan'a tepki: Şer güçlerin hizmetine yöneliktir

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, altılı masanın mütabakat metni hakkında açıklama yaptı.

AK Partili Çebi'den DEVA Partisi lideri Babacan'a tepki: Şer güçlerin hizmetine yöneliktir

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Katıldığı bir tv programında altılı masanın ortak mutabakat metnine atıfta bulundu.

Çebi “Avrupa görecek, aferin diyecek, ifadelerini kullanan Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın sözlerine tepki gösterdi.

ÇEBİ TEPKİ GÖSTERDİ
Altılı masa mutabakat metninin bir seçim programından ziyade bir yıkım programını içerdiğini söyleyen Çebi, “Bu program Okyanus ötesinden, Avrupa’dan, Kandil’den ve tüm şer odaklar tarafından kulaklara üflenenlerle oluşturulmuş, cumhuriyetimizin 100. kuruluş yıl dönümünde mandacılık özlemi duyanların hislerini yansıtan bir metindir. Türkiye kazanımlarının yok edilmesi üzerine inşa edilen bu yıkım programı milletimizin, mazlum ve masum coğrafyaların  zararına, tüm şer güçlerin faydasına yöneliktir.

Hangi açıdan bakılırsa bakılsın programın içeriği, özeti, mesajı kukla bir yönetim anlayışıdır.” dedi.

ESKİ TÜRKİYE ÖZLEMİ
Ali Babacan’ın sözlerinin bir anlamda ortak mutabakat metninin içeriğini, hedefini ifşa ettiğini kaydeden Çebi, “Esas amaç Avrupalı dostlarını üzmeden aferin almak, kukla bir Türkiye’yi yönetmek için hazır olduklarını göstermektir. Bu düşünce, aynı zamanda şer güçlerin karşısında el pençe divan duran Türkiye özlemidir, emir almaya amade anlayışının cümlelerle dışa vurulmuş halidir.” İfadelerine yer verdi.

YIKIM VAAT EDİYORLAR
Çebi şunları söyledi: “Altılı mutabakat metninin söylediği kayyumların biteceği daha önce olduğu gibi PKK talimatlarıyla belediyelerin yönetileceğidir. Ayrıca altılı masa tayfası özerkliğin getirileceğini, İHA/SİHA ve millî savunmanın bertaraf edileceğini, Avrupa’dan mühimmat alınacağını, alınacak mühimmatın mücadelede kullanılamayacağını, şehir hastanelerinin kapatılacağını, doğalgaz ve petrol aramalarının son bulacağını, yol ve köprü yapılmayacağını vaat etmektedir. 

14 MAYIS’TA SON BULACAK
Elbette tüm bunları yaptıklarında Avrupa ayakta alkışlayarak, sırtlarını sıvazlayacak, aferin diyecek, Ali Babacan her yıl Davos’a gidecek. IMF Türkiye Masası eski şefi Carlo Cottarelli’nin ülkemize ziyaretlerinde verdiği yemek siparişleri üzerinden Türkiye’ye yol haritasını çizen anlayışın eski Türkiye özlemi, milletimizin ferasetiyle 14 Mayıs’ta tarihe karışacaktır. ”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Seçim