AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Fatma Ömür Balcı “Şehrime hizmeti borç bilirim"

Ankara Valiliği yazı işleri müdürü Fatma Ömür Balcı AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı oldu.

AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Fatma Ömür Balcı “Şehrime hizmeti borç bilirim"

Haber61 - Haber Servisi - Yaklaşan genel Seçimler öncesinde AK Parti aday adaylığı süreci tamamlandı ve başvuran isimlerin Genel merkezdeki mülakat süreci başladı.

Ankara Valiliği yazı işleri Müdürü olan Fatma Ömür Balcı da Trabzon Milletvekilliği için aday adaylığını açıkladı.

Fatma ömür balcı (3)

 Çarşıbaşı ilçesi nüfusuna kayıtlı olan Fatma Ömür Balcı, aday adaylığı sonrasında yapılan temayül yoklamasına katıldı ve kendisine gösterilen teveccühe teşekkür etti.

Balcı ilçe teşkilatlarını ziyaret edip fikir alışverişinde bulundu ve projelerini teşkilat mensuplarıyla paylaştı. Oldukça olumlu geri dönüşler aldığını belirten Balcı şimdi de AK Parti Genel Merkezinde yapılacak olan mülakata katılacak.

Aday adayı Fatma Ömür Balcı” Türkiye yüzyılı sloganı ile çıktığımız bu yolda, Cumhurbaşkanımız recep tayyip Erdoğan’ın liderliğinde davamız için var gücümüz ile çalışacağız.” İfadelerini kullandı.

Fatma ömür balcı (10)

Balcı ayrıca siyasete atılmayı “Sayın Cumhurbaşkanımızın 2. yüzyıl hedefleri doğrultusunda çalışabilme fırsatı olarak görüyorum.” İfadelerini kullanarak şunları söyledi “Aslında Milletvekili aday adaylığım ilk siyaset deneyimim değil, 2019 yılında AK Parti’den Trabzon Çarşıbaşı Belediye Başkan Aday Adayı olmuştum. Partimizin ittifak ortağı ile yapılan protokol doğrultusunda ilçe belediye başkanlığı adaylığı, ittifak ortağımıza bırakılmış ve tüm aday adayları arkadaşlarımızla partimizin kararları doğrultusunda ittifak ortağımızın çalışmalarına destek olduk.

     Doğup büyüdüğüm, bu günlere gelmemde çok emeği olan insanlarımızın yaşadığı güzel şehrime hizmet edebilmeyi kendime bir borç olarak bildim. Dolayısıyla gerek yerel yönetimlerde, gerekse merkezi yönetim tarafından koyulacak hedefler konusunda, yeterli bilgi ve donanıma sahip olduğumu düşünüyorum. Şehrimin; köylüsünün, kentlisinin, en gencinden en yaşlısına kadar, hayatlarına dokunacak, kültürümüzü ve doğasını yaşatacak, zenginlikleri ve hayatı birlikte paylaştığımız tüm canlıların yaşam haklarını unutmadan, kendime ilke olarak belirlediğim hedefleri ilimizden, yurdumuzun her köşesine taşımak olacaktır.

Ayrıca siyasete atılmayı, partimizin politikaları ve özellikle, Sayın Cumhurbaşkanımızın 2. yüzyıl hedefleri doğrultusunda çalışabilme fırsatı olarak görüyorum.”

Fatma ömür balcı (12)

 Fatma ÖMÜR BALCI kimdir?

 Ankara Valiliği İl Yazı İşleri Müdürlüğünden istifa ederek aday adayı olan Trabzon-Çarşıbaşı’lı  Fatma ÖMÜR BALCI, çalışma hayatında önemli başarılar elde etmiş, İçişleri Bakanlığı ile bakanlığın taşra teşkilatında  ve çeşitli kamu kurumlarında uzun yıllar görev yapmış, ÖMÜR BALCI, sürekli olarak yükselen bir başarı grafiğine sahip.

1985-1990 Şişli Belediyesi -Memur

1990-1992 Üsküdar Belediyesi. Memur

1993- 1995 Ağrı Valiliği, Memur, Şef

1995-2002 Samsun Valiliği, Özel Kalem Müdürlüğü Memur, Vali Sekreteri, 

2003-2005 Kars Valiliği, Mahalli İdareler Müdür Vekili, İl Yazı İşleri Müdürü(sınavla)

2005-2006 İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü.

2006-2023 Ankara Valiliği Şube Müdürü, Hukuk İşleri Şube Müdürü,                                            

İl Yazı İşleri Müdürü Kadrosunda olup Hukuk İşleri Şube Müdür Vekilliği 

15 Temmuz Darbe Girişiminde şehit, gazi ve maddi zarara uğrayanların iş ve işlemleri,

Ankara Valiliği İnsan Hakları Masası Sorumlusu,

Valilik/Kaymakamlık personelinin ‘’Etik Eğitim’’ eğiticisi

Uluslararası İnsan Hakları İttifakı ‘’(Ankara, 2009),

Özürlülüğe Dayalı Ayrımcılıkla Mücadele” sempozyumu (Ankara, 2010)

Kamu Yöneticilerinin Eğitimi” Devlet Personel Başkanlığı

Başbakanlık Kamu Görevlileri Etik Kurulu ve İstanbul Arel Üniversitesi tarafından verilen      

Eğiticinin Eğitimi” konulu eğitim (Ankara, 2013)

Fatma ömür balcı (1)Fatma ömür balcı (12)Fatma ömür balcı (13)Fatma ömür balcı (11)Fatma ömür balcı (9)Fatma ömür balcı (10)Fatma ömür balcı (8)Fatma ömür balcı (7)Fatma ömür balcı (6)Fatma ömür balcı (5)Fatma ömür balcı (4)Fatma ömür balcı (3)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber