AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Vehbi Koç: Tıpkı 1919’da Atatürk’ün Samsun’a çıkışı gibi…

14 Mayıs 2023’te yapılacak cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekili seçimleri öncesi AK Parti Trabzon’da temayül yapıldı.

AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Vehbi Koç: Tıpkı 1919’da Atatürk’ün Samsun’a çıkışı gibi…

AK Parti Trabzon’da temayül heyecanı sürdü.

Haber61’e konuşan AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Vehbi Koç, 14 Mayıs seçimleri ile Atatürk’ün 1919’da Samsun’a çıkışını ilişkilendirdi.

Vehbi Koç, açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

Allah hayırlı eylesin. Ramazan’da Türkiye’yi güzel bir bayrama ulaştırmak için çalışmalar başladı. Trabzon ve Türkiye genelinde yeni bir yüzyılın ışıklarını görmeye başladık. Bunu dünya da görmeye başladı. Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Yollarda çok yorulduk. Bir sürü afetler gördük. Kaotik dönemler yaşadık. Hepsinin mutlak suretle hem bir bedeli hem de bir yorgunluğu oldu. 14 Mayıs 2023 seçimleri bu sürecin finali. Türkiye öyle bir yola girmiş olacak ki bir daha gel-gitlerin olmadığı, milletimizin entrika diye tanımlanabilecek uluslararası arenada başının bir daha sıkıntıya girmeyeceği, girse bile ona nasıl bir cevap vereceği noktasında toplumsal bir bilinç. Tıpkı 19 Mayıs 1919’da ülkeyi bağımsızlığına kavuşturmak için Atatürk’ün çıkışı ve sonrası, aynı şekilde 14 Mayıs 2023’te de final maçıyla sonuçlanacak, tüm bireyler birbirlerine sarılacak. Hayırlı olsun. Allah mübarek etsin. 

Haber61 - Haber Servisi -

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Seçim