Ak Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Meryem Sürmen: Kanımızın son damlasına kadar çalışacağız

AK Parti Trabzon’da bugün milletvekili aday adayları temayül heyecanı yaşadılar ve teşkilat mensuplarının oyların talip oldular.

Haber61 - Haber Servisi - Ak Parti Trabzon’da bugün yapılan temayül yoklamasında aday adayları büyük heyecan yaşadılar.

Aday adaylığı başvurusunu yapan Meryem Sürmen de Haber61 mikrofonların aözel açıklamalarda bulundu.

Sürmen, genel merkezin kararı ne olursa olsun kanının son damlasına kadar destek verip adayları meclise 6-0 olarak göndereceklerini belirtti.

Sürmen’in açıklamaları şu şekilde:

Bugün çok mutluyuz. Bizim düğün havamızda gerçekleşiyor bugün temayül yoklamamız. Bütün teşkilat mensupları ile bir araya geldik.  Tabi bir yanımız depremden dolayı çok üzgün hem de bir yanımız bir seçim arifesinde. İnşallah hayırlısı olur ama 18 ilçeden gelen hanımefendiler ile gençlerle ve beyefendilerle burada buluşmaktan çok mutluyum bugün. Çünkü biz teşkilatın içerisinde yetiştik. Teşkilatın basamaklarından tırmandık.  İnşallah tüm aday adayları hakkında hayırlısı olsun.

Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın kadınlara yönelik verdiği kıymet ve desteği biz her platformda bunu hissediyoruz, Allah ondan razı olsun. Bugün geldiğimiz noktada da ben hem aday adayıyım hem de kadın kolları il başkanlığı görevini sürdürüyorum. Genel merkezimizin takdiri ile görevimize devam ediyoruz bizde bir istifa şartı aranmadı. Tabi kadını olduğu her yerde güzellik vardır. İnşallah bu dönemde de listemizde bir kadın aday olur. Ben veya bir başka kişi hiç önemli değil. Yeter ki kadınları destekleyen siyaset devam etsin.

Temayül yoklamaları bizim teşkilatlarımız açısından çok önemli.  Ben tabi gençlik kollarından gelen bir teşkilat mensubu olarak gözümü önünden geçiyor temayül yoklamalarının her biri. Özellikle 19 Mayıs Spor Salonundayken biz su taşıyorduk, öğle aralarında yemek taşıyorduk. Şimdi rabbim nasip etti sizlerle beraber röportaj yapıyoruz.

Hiç dinlenmeden yorulmadan çalıştık. Buralara kadar rabbimiz nasip etti. İnşallah bu temayül sonucunda da, genel merkezimizin takdiri her ne olursa olsun o adaylara kanımızın son damlasına kadar çalışıp onları 6-0 olarak meclise yollayacağız inşallah.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber