AK Parti Trabzon milletvekili aday adayı Ferhat Aksoy: Bu çoşku her şeyi anlatıyor

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak cumhurbaşkanı ve 28. dönem milletvekili seçimleri öncesi AK Parti Trabzon’da temayül başladı.

AK Parti Trabzon milletvekili aday adayı Ferhat Aksoy: Bu çoşku her şeyi anlatıyor

AK Parti Trabzon'da bugün Temayül heyecanı başladı.

AK Parti milletvekili aday adayı Ferhat Aksoy Haber61'e açıklamalarda bulundu.

Aksoy açıklamalarında; 

"Bu coşku her şeyi anlatıyor aslında, bu kalabalık, bu insanların bu aşkı bu şekilde devam ettiği sürece kimseden korkmuyoruz Allah'ın izniyle. Aday adalık başvurumu yaptıktan sonra hemşerim olan Ali Şükrü bey'in kabrini ziyaret ettim. İçimdeki ses ve maneviyatım beni oraya götürdü. Çünkü o birinci dönem mebusuydu, ülkemizin bağımsızlığını bize hediye ettiler. Ben de şöyle düşündüm;  Liderimizin izinde, Türkiye yüzyılı vizyonunda yerimiB alabilmek adına ülkemizin kaderini belirleyeceğine inandığım bu seçimde ortaya çıkmaya karar verdim desteğimi her koşulda vermeye çalışacağım şeklinde bir düşüncem oldu. Ali Şükrü Bey ve arkadaşları bize bağımsızlığı armağan etti şimdi Türkiye yüzyılı ile tam bağımsızlığı armağan edeceğini düşündüğümden böyle bir düşüncem oldu.  Tüm ilçe teşkilatlarını ziyaret ettim. Benim hedefim 15 Mayıs olduğu için çalışmalarıma devam edeceğim ve her yere gideceğim." ifadelerine yer verdi. 

AK Parti Trabzon milletvekili aday adayı Ferhat Aksoy: Bu çoşku her şeyi anlatıyor

Haber61 - Haber Servisi -

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber