AK Parti Trabzon Kurucu Kadın Kolları Başkanı Aynur Özdemir Milletvekili aday adayı

AK Parti Trabzon Kurucu Kadın Kolları Başkanı Aynur Özdemir, Trabzon Milletvekilliği için aday Adaylığını açıkladı.

AK Parti Trabzon Kurucu Kadın Kolları Başkanı Aynur Özdemir Milletvekili aday adayı

AK Parti Trabzon Kurucu Kadın Kolları Başkanı Aynur Özdemir, AK Parti İl Başkanlığı'nda düzenlediği basın toplantısında milletvekilliği için aday Adaylığını açıkladı.

Aday adaylığını açıklayan  Aynur Özdemir şu ifadelere yer verdi;

"Kuruluşunda Kadın Kolları İl Başkanı olarak görev yapmaktan büyük onur duyduğum Trabzon Ak Parti’den bugün milletvekili aday adaylığı için başvurumu yaptım. Türkiye’de 21 yılda her alanda büyük atılımlar gerçekleştiren Ak Parti, bu dönemde de inşallah Sn. Cumhurbaşkanımızın önderliğinde Türkiye Yüzyılını başlatacaktır. Bizler, Ak Partinin kurulduğu dönemdeki dava şuuru ve misyonu ile yeniden ve kararlılıkla sahada olmaya devam edeceğiz. Böyle kutsal bir davanın kazanımlarını daha ileri bir seviyeye çıkarmak ve milletimize hizmet etmek için buradayız. Ülkemiz son dönemlerde çok zorlu süreçlerden geçmektedir. Asrın felaketi olarak adlandırılan Kahramanmaraş depremi, milletimizin bağrında derin yaralar açmıştır. Bu ve önceki gün yaşanılan sel felaketinde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet yaralılara ise acil şifalar diliyorum. Bu zor günlerde milletimizin yanında ve hizmetinde olmaya gayret gösterdik. Bu yaralar sarılıncaya kadar da her daim milletimizle el ele, gönül gönüle olmaya devam edeceğiz. Bugün, Türkiye Yüzyılında milletime hizmet etmek adına, benim için önemli bir anlam ifade eden, hayatımda bir dönüm noktası olan 28 Şubat Post Modern Darbesi ile yaşadığım başörtüsü mağduriyetinden dolayı, özellikle 28. Dönem Ak Parti Milletvekili aday adayı olarak başvurumu yapmış bulunmaktayım. Sn. Cumhurbaşkanımızın başlattığı 2023 Türkiye Yüzyılı vizyonunun vatanımıza ve milletimize hayırlar getirmesini diliyorum. Ve bu dönemde milletvekili aday adayı olan tüm dava arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Her birinize katılımlarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum. Saygılarımı sunuyorum. Durmak yok yola devam."

AK Parti Trabzon Kurucu Kadın Kolları Başkanı Aynur Özdemir Milletvekili aday adaylığını açıkladı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler