AK Parti Trabzon Kurucu İl Başkanı Keskin, Milletvekili aday adaylığını açıkladı

AK Parti Trabzon Kurucu İl Başkanı İbrahim Keskin, Milletvekili aday adaylığını açıkladı.

AK Parti Trabzon Kurucu İl Başkanı Keskin, Milletvekili aday adaylığını açıkladı

AK Parti Trabzon Kurucu İl Başkanı İbrahim Keskin, Trabzon Milletvekilliği aday adaylığını açıkladı.

AK Parti Trabzon İl başkanlığında düzenlenen basın toplantısında aday adaylığını açıklayan Keskin, şu ifadelere yer verdi;

Bir seçime gidiyoruz ancak olağanüstü şartlarda bir seçime gidiyoruz. Çok büyük bir afeti yeni atlatır bir ülke durumundayız. Acılarımız çok büyük. Bu bakımdan normal bir seçim atmosferi olması mümkün değil. Bizde buna riayet ederek çalışma yapacağız.

AK Parti Trabzon Kurucu İl Başkanı Keskin, Milletvekili aday adaylığını açıkladı

Ben Partinin kurucu il başkanıyım. Trabzon'da ilk AK Partili benim. 22 yıllın heyecanı ve aradan geçen senelerin tecrübesi ile aday oluyorum. Bu yıllarda partimizin yücelttiği inanların ihanet ettiği yan çizdiği, bu 22 yılda hiç tereddüt etmeye İbrahim Keskin olarak aday oluyorum. Yaklaşık 30 yılım siyasetle geçti, eğitimcilik ve avukatlık yaptım. Bu toplumun sıkıntılarını gördüm yaşadım. 5 kuruluşun kuruculuğunu yaptım. Bu birikimlerimiz Trabzon ölçeğinde yeterli olmuştur, bunları Türkiye ölçeğinde Trabzonlu eksenli hizmet etmek için aday olmaktayım. Eğitimcilik yaptım, eğitimciler adına, avukatlık yaptık, hukukçular adına, esnaflık yaptım, onlar adına da aday oluyorum. Gençlerimize hizmet etmek gayreti içinde oldum, gençler için de aday oluyorum. Birlikte önemli görev yaptığımız kadın kardeşlerimiz adına da adayım. 

Biz siyaseti bir makama gelmek için yapmıyoruz. Biz ideallerimizin memleket yönetiminde hâkim olmasını isteyen bir insanız. Bu ideallerimizin iktidar olduğu gördük. Bu konuda çok mutluyum. Şuanda bu göreve uygun olduğumuz kanaatindeyiz ve aday oluyoruz. 27 arkadaşımız aday olmuş hepsine başarılar diliyorum. Bu görev bize verilirse en iyi şekilde yapacağımıza eminiz. 

Siyasete başladığımız dönemle şuan arasında hizmet aşkı ve memleket için bir şeyler yapmak özlemi haricinde bütün şartlar değişmiştir.

Haber61 - Haber Servisi -

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber