AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu'dan kandil mesajı

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, Miraç Kandili dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu'dan kandil mesajı

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, Miraç Kandili nedeniyle yayımladığı kutlama mesajında "Ülke olarak birlik ve beraberliğe daha çok ihtiyacımızın olduğu günlerden geçtiğimizi ifade ederek Miraç Kandili vesilesiyle sadece kendimiz için değil ülkemiz ve tüm İslam Alemi için dua etmeliyiz” dedi.

Başkan Mumcu, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Ülke olarak son yüzyılın en şiddetli depremini yaşadığımız asrın felaketinden sonra daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz zor günlerden geçiyoruz. İnşallah bu hasarı da ele ele gönül gönüle vererek dayanışma ve kardeşlik ruhu ile atlatacak, depremzede kardeşlerimizin yaralarını hep birlikte saracağız. Bütün ülkemize, Türkiye'mize, milletimize geçmiş olsun diyorum. Rabbim Miraç hürmetine ibadet ve dualarımızı kabul; bu zor günleri kolay atlatmamızı nasip etsin.” 

“Bu vesileyle hemşehrilerimizin ve tüm İslam âleminin Miraç Kandili’ni kutluyor, kandilin bütün insanlığa huzur ve mutluluk getirmesini, ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” ifadeleriyle sözlerini noktaladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber