AK Parti Trabzon il Başkanı Sezgin Mumcu: Asrın en büyük projelerinden biri

Cumhuriyet tarihinin en büyük toplu konut projesinde Trabzon’da kuralar çekildi

AK Parti Trabzon il Başkanı Sezgin Mumcu: Asrın en büyük projelerinden biri

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın riyasetiyle Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yapılan, Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi çerçevesinde Trabzon’da yapılacak 2300 adet konutun hak sahipleri kurayla belirlendi.
AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, “İlk Evim İlk İş Yerim projesine yapılan geçerli 5 milyon 135 bin başvuru sonuçları Milletimize hayırlı olsun” dedi. 

5 MİLYON 135 BİN BAŞVURU

AK Parti olarak Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olan "İlk Evim, İlk İşyerim" projesini başlattıklarını hatırlatan Dr. Mumcu, sözlerini şöyle sürdürdü:
"5 Milyon 135 bin başvuru yapılan bir proje Cumhuriyet tarihimizde görülmüş, duyulmuş değildir. Bu sayının 2 milyonundan fazlası da gençlerimiz üstelik. Hamdolsun gençlerimiz her daim bizlere güveniyor. Bu kapsamda Trabzonumuza kazandırmak için attığımız bu adımda 2300 konutluk projemizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı. 

WhatsApp Image 2022-12-24 at 15.45.43 (1)

“Asrın en büyük projelerinden birinin kura çekimlerindeyiz”

Asrın en büyük kura çekimlerinden birinde olduğumuzu hatırlatan İl Başkanı Dr. Mumcu, “2023’e giderken Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımız ve TOKİ aracılığıyla asrın en büyük projelerinden birinin kura çekimlerindeyiz. Türkiye genelinde ‘İlk evim ilk işyerim’ projesinde inşallah bugün Trabzon’da kura çekimleriyle bazı vatandaşlarımız ev sahibi olacak. Kura çekimi bittiği zaman kurada çıkan hak sahipleri vatandaşlarımız kira öder gibi ev sahibi olacaklar inşallah” dedi.

“Salonu Dolduran Vatandaşlarımız…”

Kura çekimi için salonu dolduran Trabzonlu hemşehrilerimize dikkat çeken İl Başkanı, “Karadeniz Teknik Üniversitesi Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezi’nin dolup taşması AK Parti’ye duyulan güvenin ve inancın bir sembolü niteliği taşımaktadır. Vatandaşlarımız büyük bir ilgiyle kura çekimlerini takip ediyorlar. İnşallah ihtiyacı olan tüm vatandaşlarımız fırsattan yararlanarak ev sahibi olurlar” ifadeleriyle sözlerini noktaladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber