AK Parti Trabzon eski İl Başkanı Haydar Revi, Milletvekili aday adaylığını açıkladı

AK Parti Trabzon eski İl Başkanı Haydar Revi, AK Parti İl Başkanlığı'nda düzenlenen toplantıda Milletvekili aday adaylığını açıkladı.

AK Parti Trabzon eski İl Başkanı Haydar Revi, Milletvekili aday adaylığını açıkladı

AK Parti Trabzon eski İl Başkanı Haydar Revi, AK Parti İl Başkanlığı'nda basın mensuplarıyla bir araya gelerek milletvekili aday adaylığını açıkladı.

AK Parti Trabzon eski İl Başkanı Haydar Revi, Milletvekili aday adaylığını açıkladı

AK Parti İl Başkanlığı'nda yapılan basın toplantısı ile aday adaylığını açıklayan Revi şu ifadelere yer verdi;

"Ülke olarak acı günler geçiriyoruz. Depremler ve sel felaketinde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet yaralılara şifa diliyorum. Geçmişte yaşadığımız tüm tecrübelerle sahada olacağım. Sayısız seçimlere girdik ve başarılı neticeler elde ettik. Bu seçimler öncesinde çevremizden milletvekili aday adayı olmam noktasında yoğun bir teveccüh oldu. Deneyimimizin daha iyi sonuçlarla kazanmamız noktasında iyi sonuçlar elde edeceğimizi düşündüğümüzde bu yola çıktık. Partimizin kurulduğu günden itibaren gece gündüz çalıştım. Türkiye Yüzyıl’ında gazi meclisimizde aynı kararlılık ve samimiyetle gece gündüz demeden çalışacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Desteklerinizden dolayı teşekkür ediyorum.

Basamakları tek tek çıktık ama bunu yaparken elimizden gelen gayreti gösterdik. Cumhurbaşkanımız bizi bu göreve layık gördü ve bizde elimizden geleni yaptık. İstişareler sonucunda böyle bir göreve talip olduk. En son karar verecek olan Cumhurbaşkanımız. Biz niyetimizi ortaya koyduk. 

7 Haziran 2025'de 6 hedefiyle ortaya çıkmıştık 5-1 oluştu. Buna seçmen karar verecek. İl başkanımız benzer bir sloganla yola çıtılar. Biz bu hedefimizden hiç vazgeçmedik. Hedefi sürdüreceğiz. Karar verecek olan seçmen. 5-1 olduğunda da 2'nin üzerine çıkamıyorduk, şimdi de öyle diyorlar. Onlar kendi hayallerinde olsunlar. 

Teşkilatlardan gelen arkadaşlarımızın görev alması önemli ama yüzde yüz böyle olacak denemez. Anketler yapılıyor. Seçmenin görüşü sorgulanıyor. Genel merkez daha detaylı bunları biliyor ve ona görev tercih yapacaklardır."

AK Parti Trabzon eski İl Başkanı Haydar Revi, Milletvekili aday adaylığını açıkladı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber