AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahattin Çebi: Dünyanın anahtarını Erdoğan’a teslim etmek zorundalar

14 Mayıs 2023 cumhurbaşkanı ve 28. Dönem milletvekili seçimleri öncesinde AK Parti Trabzon’da hareketli saatler yaşanıyor.

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahattin Çebi: Dünyanın anahtarını Erdoğan’a teslim etmek zorundalar

AK Parti Trabzon’da temayül heyecanı sürüyor.

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahattin Çebi, Haber61’e açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın islam aleminin umudu olduğunu söyleyen Çebi, açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

AK Parti sıradan bir siyasi parti değildir. Sadece siyasi parti de değildir. Hem siyasi teşkilatlanma hem de insani değerler anlamında dava şuuruyla yetişen, kadroların buluştuğu bir siyasi partidir. Aday adayı olan tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Temayülde çok değerle arkadaşlarımız var. Ortalama bir görüş ortaya çıkar bu temayülden ama genel merkezimizin anket çalışmaları da çok önemli. Trabzon bölgesel olarak da ayrı değerlendiriliyor.

14 Mayıs sıradan bir seçim değil. Son yüz belki de iki yüzyılın en önemli seçimidir. 14 Mayıs, yeni fetihlerin başlayacağı, Büyük Türkiye’nin temellerinin atılacağı bir seçimdir.  Masa başında cetveli hazırlayanların hüsrana uğrayacağı bir seçimdir. 14 Mayıs’ta biz dünya 5’ten büyüktür ve daha adil bir dünya düzeni mümkün diyen Sayın cumhurbaşkanımızın dünya liderliğinin de tescil edileceği bir seçimdir. Türkiye’deki liderliğinin yanında islam aleminin umudu, başkomutanımız, devlet başkanımızız dünya liderliğinin de tescil edileceği seçim tarihi 14 Mayıs’tır. Dünyanın anahtarını Recep Tayyip Erdoğan’a teslim etmek zorundalar. 

Yeniden Refah Partisi tabanıyla kuvvetli bağımız var. Görüşmeler sekteye de uğrasa tamamen kopmadı. Üst düzeydeki görüşmelere rağmen taban birleşin mesajı verdi. Erbakan Hocamızın evladının yanımızda olmasından büyük memnuniyet duyuyoruz. Taban zaten kopmamıştı. Sayın Cumhurbaşkanımızın yaptıkları, Erbakan hocamızın hedefleriydi. Recep Tayyip Erdoğan, Abdülhamit Han’ın, Sultan Fatih’in, Menderes’in, Erbakan Hocanın, Özal’ın, Türkiye Cumhuriyeti’nin milli muhafazakar milletin, Anadolu’nun ta kendisidir. 

Haber61 - Haber Servisi -

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Seçim