AK Parti Milletvekili aday adayı Ayşe Sula Köseoğlu: Trabzon halkı beni biliyor

14 Mayıs 2023’te yapılacak Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili seçimleri öncesi AK Parti Trabzon’da hareketli saatler yaşanıyor.

AK Parti Milletvekili aday adayı Ayşe Sula Köseoğlu: Trabzon halkı beni biliyor

AK Parti Trabzon’da temayül devam ediyor.

AK Parti Trabzon eski Milletvekili ve yeni dönem Milletvekili aday adayı Ayşe Sula Köseoğlu, Haber61’e konuştu.

Trabzon’un kendisini bildiğini söyleyen Köseoğlu, konuşmasında “Temayüller bizim bayramımız, şenliğimiz, bir arada olduğumuz güzel günler. 20 yıldır bu partinin içerisinde farklı yerlerde görev yaptım. Teşkilatın kantarına çıkmak için buradayız. Sonuç ne olursa olsun hayırlara vesile olsun.

Temayüller başından beri teşkilatın bakış açısını göstermek anlamında önemli ama tek başına yeterli değil. Bunun çok güzel bir farklılığı var. İlk defa 20 tane kadın aday var. Trabzon’da zirve bir dönem. Ayrıca 78 tane aday adayımız var. Bu da çok güzel. İnanıyorum ki hepsi talipli insanlar ama teşkilatın gönlünde 6 kişiye en fazla oy veriyor bir kişi. Onlar da kamuoyunda anketlerde sorulacak. Amacımız Trabzon’u en iyi şekilde temsil edebilecek insanların seçimde listeye konmuş olmasıdır. Bu dönem sayın Cumhurbaşkanımız listelere çok daha extrem bir özen gösteriyor. Çünkü önemli bir seçim. Türkiye’nin gelecek Yüzyıla hazırlanmasının zeminini hazırlayacak bir seçim. Dışarıda Erdoğan gitsin de ne olursa olsun diye bekleyen bir kesim var. Yurt dışında ve yurt içinde. Türkiye’nin tek ses güçlü ve istikrarlı bir iktidara ihtiyacı var. Bugün AK Parti’yi destekleyen partiler var ama hükümetten talepleri yok. Dolayısıyla ülkeyi tek başına yöneten bir irade ortaya koyuyor. Bu da çok önemli. Hızlı iş yapmada ve Türkiye’nin güçlü görünmesinde çok ciddi bir katkı yapıyor.

Ben milletimize güveniyorum. Eleştirir ama sandıkta sağduyu galip gelir. Ben inanıyorum ki bu seçimde de milletimizin sağduyusu galip gelecek ve Türkiye istikrar ile yoluna devam edecek.

Trabzon’a totalde 3 yıl milletvekilliği yaptım ama 5-6 ayı hükümetin kurulamadığı bir dönem olduğu için etkin bir icraat yapma imkanımız olmadı. 2,5 yıllık dönemde de 15 Temmuz darbe girişimi ve sonrasında da bir anayasa referandum değişikliği gerçekleşti. Dolayısıyla çok etkin bir milletvekilliği çalışması ortaya koymak için yeterli bir zaman olmadı. 

Hem yerel hem genel deneyimini birleştirerek çok ciddi bir insan networku oluştu. Sosyal medya aracılığıyla Türkiye’nin her tarafında tanınan bir siyasetçi kimliğimiz de var. Tüm birikimimiz ve donanımızı bu şehrin hizmetine kullanmak adına bu dönemde aday adayı oldum. Daha güçlü bir temsile ihtiyacımız olduğuna inanıyorum. Geçmiş dönem vekilleri de gayret ortaya koymuşlardır. Ama daha fazla gayret ortaya koymaya talip olan biri olarak buradayım. Trabzon halkı beni biliyor. Önemli olan şehrimiz, insanımız.” ifadelerini kullandı.

Haber61 - Haber Servisi -

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Seçim