Ahmet Metin Genç’ten milletvekilliği açıklaması “Tavsiye gelseydi aday olacaktım”

Ortahisar belediye başkanı Ahmet Metin genç, Trabzon Milletvekilliği için talebinin olmadığını ancak tavsiye gelseydi aday olacağını söyledi.

Ahmet Metin Genç’ten milletvekilliği açıklaması “Tavsiye gelseydi aday olacaktım”

Haber61 - Haber Servisi - Ortahisar belediye başkanı Ahmet Metin Genç'ten haber61’e özel açıklamalar geldi.

AK Parti Trabzon’da 798 milletvekili Aday Adayı için temayül yoklaması yaptı.

Temayüle katılan Ortahisar belediye başkanı Ahmet Metin Genç Haber61’den Emrah paça’ya özel açıklamalarda bulundu.

Temayülün çok değerli olduğunu belirten Genç, milletvekilliği adaylığı için “Talebim olmadı ama tavsiye gelseydi olurdum.” İfadelerini kullandı.

Ahmet Metin Genç’in açıklamalarının satır başları şu şekilde;

Bizim bu tür temayül yoklamalarımız parti genel merkezlerimizin seçimler öncesinde bir uygulama şekli. Temayüller aslında teamüle dönüştü. Hem teşkilatımızın bir araya gelmesi hem de adaylarımızın burada teşkilatımız ile buluşması, onların desteğini istemesi, teşkilatımızın iradesinin genel merkez tarafından alınmasını önemli ve değerli buluyorum. Bugün de bunlardan bir tanesi inşallah teşkilatımıza hayırlı olsun.

MİLLETVEKİLLİĞİ ADAYLIĞI

İsmimizin geçmesinden bir siyasetçi olarak tabi ki mutluyum. Mutluyum çünkü 20 yıldır pro aktif bir şekilde partimizle beraber siyasi çalışma içerisindeyim.  Ama milletvekilliği konusunda benim ne bir talebim, ne bir iradem ne bir beyanım veya temasım olmadı. Ama genel merkezimizden ayrılmam yönünde bir tavsiye gelseydi bunu değerlendirip aday olacaktım ama şu anda gördüğünüz 78 arkadaşımızdan inşallah 6 tanesi ipi göğüsleyecekler. Onlara başarı diliyoruz. Kendimizde adaymışız gibi çalışıp ipi göğüsleyeceğiz inşallah.

AÇILIŞ SENEMİZ

Seyir terasımız bitti. 15 Nisan’da açıyoruz inşallah 15 Mart2ta sağlıkçılar parkımızı açtık.

Seyir terasımızı 15 Nisan’da açacağız. Hem şehrimizin turizmine katkı sağlayacağız hem de şehrimizin en nadide noktasına bir eser kazandırmış olacağız.  Akabinde Çukurçayır çok yoğun bir yerleşim. Bizim Eko parkın küçük bir şeklini doğa park olarak yaptık. Onunda açılışını yapacağız inşallah. Bu sene hem bizim hem de Büyükşehir’imizin açılış senesi inşallah.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber