Ahmet Metin Genç, yeni yıl mesajı yayınladı

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, yeni yıl mesajı yayımladı. Mesajında bütün vatandaşların yeni yılını kutlayan Başkan Genç, 2023 yılının insanlığa barış ve huzur getirmesini diledi.

Ahmet Metin Genç, yeni yıl mesajı yayınladı

Başkan Genç, mesajında, "2023 yılının toplumsal huzurun sağlandığı, bolluk ve bereketin eksik olmadığı, barış ve sevginin hüküm sürdüğü bir yıl olmasını diliyorum. Yeni ve güzel başlangıçların yaşanacağı, sağlık ve mutluluğun hâkim olduğu, bereket ve huzur dolu bir yıl geçirilmesi temennisiyle hemşehrilerimizin ve milletimizin yeni yılını kutluyorum.” dedi.

“İNSANLIK BİRLİKTE HAREKET ETMELİ”

2023 yılını daha güzel bir hale getirmenin insanların elinde olduğuna vurgu yapan ve bunun için herkesin üzerine düşen görev ve sorumlulukları layıkıyla yerine getirmesi gerektiğini ifade eden Genç, “2023 yılının daha güzel, huzurlu ve müreffeh geçmesi için bütün insanlık olarak üzerimize düşen görev ve sorumlulukları lâyıkıyla yerine getirmeliyiz. 2023 yılını hep birlikte kurarak, daha güzel bir hale getirmek bizim elimizde… Başta yaşadığımız çevre olmak üzere, ülkemizi ve dünyamızı daha güzel bir hale getirmek için bütün insanlık olarak birlikte hareket etmeliyiz. Bir insan olarak bu dünyadaki yerimizi, rolümüzü, görev ve sorumluluklarımızı iyi idrak etmeliyiz. Ve bunları yerine getirmek için hiçbir zaman en ufak tereddüt bile etmemeliyiz.” cümlelerine yer verdi.

“ORTAHİSARIMIZA DEĞER KATACAK PROJELER”

Vatandaşların 2023 yılını en güzel şekilde geçirmesi için belediyenin bütün imkânlarını seferber edeceklerini kaydeden Başkan Genç, “Bundan önceki çalışma dönemlerimizde olduğu gibi yeni yılda da vatandaşlarımızın yaşam konforunu daha da yükseltmek, kentimizi daha yaşanabilir bir hale getirmek için ne gerekiyorsa yapacağız. Özellikle şehrimiz için her biri elzem olan projelerimizi tamamlayarak vatandaşlarımıza kent yaşamının olmazsa olmazları arasında yer alan nitelikli hizmetler sunacağız. Bu anlamda hemşehrilerimiz tarafından dile getirilen istek ve talepleri de çözüme kavuşturmak için elimizden gelen bütün gayreti ortaya koyacağız. Bundan önceki dönemlerde olduğu gibi yeni dönemde de Ortahisar’ımıza, Trabzon’a değer katacak, yaşam standartlarını yükseltecek sosyal, kültürel, sanatsal, sportif her türlü proje ve faaliyete destek olacağız.” ifadelerini kullandı.

“SEVGİ, BARIŞ VE DOSTLUĞUN ÖNE ÇIKTIĞI…”

Mesajının son bölümünde yeni yılın bütün insanlığa hayırlar getirmesini dileyen Başkan Genç, “Her yeni yıl; yeni umutlar, yeni dilekler, yeni heyecanlar ve yeni sevinçlerle başlar… 2023 yılının eşiğinde bulunduğumuz bugünde Yüce Rabbimiz(C.C)’den içten ve samimi duygularımla yeni yılımızın bütün insanlığa hayırlar, güzellikler getirmesini diliyorum. Umarım 2023 yılı, hafızamızda güzel olaylarla anacağımız, bizi sevince ve mutluluğa gark eden, bütün dünyada insan haklarının, demokrasinin, adaletin, hukukun üstünlüğünün ve çevreye, doğaya saygının öne çıktığı; sevgi, barış ve dostlukların çoğaldığı; savaşların, çatışmaların ve katliamların son bulduğu bir yıl olur. Bu vesilelerle 2023 yılının çok güzel ve hoş olaylarla anacağımız bir yıl olmasını temenni ederken, bütün vatandaşlarımızın da 2023 yılını tekrar tebrik ediyorum.”  ifadelerine yer verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber