Ahmet Metin Genç Trabzon’dan milletvekili adayı olacak mı? Flaş açıklama geldi

Ortahisar belediye başkanı Ahmet Metin Genç Trabzon basını ile bir araya geldi.

Ahmet Metin Genç Trabzon’dan milletvekili adayı olacak mı? Flaş açıklama geldi

Trabzon Basınının sorularını yanıtlayan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Milletvekili adaylığı konusunda açıklamalarda bulundu.

Ahmet Metin Genç şu ifadeleri kullandı:

Milletvekilliği gibi güzel onursal en üst platformda görmek isteyenler, yakıştıranlar kendi adıma güzel teşekkür ediyorum. Ama açık söylüyorum. Milletvekilliği ile ilgili düşüncem çalışmam yok. 20 yıldır halkına hizmete kendini adamış olan, Türkiye yüzyılına hazırlanırken Cumhurbaşkanımızın yeniden seçilmesi için gayret içinde olacağız. Benim siyasi sürecimi hepiniz takip ettiniz. Milletvekilliği konusunda çalışmam olmuştu. Ama nasip olmadı. Ortahisar Belediye Başkanlığı konusunda halkımızın teveccühü ile çalışmaya devam ediyorum. Genel merkezimizin bir tercihi olursa bunu ayrı tutuyorum. O zaman olur. Genel Merkezin tercihi dışında benim milletvekilliği ile ilgili bir çalışmam düşüncem yok. Şuanda görevimizi yerine getirmeye çalışıyoruz. Bu çalışma bittikten sonra görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler.

Haber61 - Haber Servisi -

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber