Ahmet Külekçi’ye plaket

Haber61 köşe yazarı İçişleri Bakanlığı kardeş şehirler projesi koordinatörü Ahmet Külekçi’ye plaket verildi.

Ahmet Külekçi’ye plaket

Sakarya’da düzenlenen “Kadın Şiddeti ve Çocuk İstismarı ile Uyuşturucu ile Mücadele” konulu panelde İçişleri Bakanlığı kardeş şehirler projesi koordinatörü Ahmet Külekçi’ye plaket verildi.

UYUŞTURUCU BARONLARI DİZ ÇÖKÜYOR

2015 yılında merkezi Ankara'da kurulan ve yurt içinde 25 İl ve İlçede temsilciliği bulunan “Aile İçi İletişim ve Toplumsal Sorunlar Derneği”  Sakarya'da “Kadın Şiddeti, Çocuk istismarı ve Ailede Mutlu İletişim, Uyuşturucu Bağımlıları ile Mücadele” konulu panel düzenledi.

Adapazarı Orhan Gazi Kültür Merkezinde Aile İçi İletişim ve Toplumsal Sorunlar Derneği”  Sakarya İl Temsilcisi Emriye Köse'nin organize ettiği etkinliğe Dernek Başkanı Zeynep Göktaş, yönetim kurulu üyeleri,  Lösev Sakarya İl Başkanı Nihal Akar ile birlikte vatandaşlar katıldı.  Kişisel Gelişim Uzmanı, Yaşam Koçu, Aile Danışmanı Ayşegül Özkonak ile Av. Ahmet Toköz, Kadın'a şiddet, Çocuk istismarı ve Ailede Mutlu İletişim, Uyuşturucu Bağımlılığı ile Mücadele konularında bilgilendirmede ve açıklamada bulundu.

Aile İçi İletişim ve Toplumsal Sorunlar Derneği Başkanı Zeynep Göktaş tarafından etkinliğe katılım gösterdiği için plaket verilen Ahmet Külekçi Türkiye’de son dönemde uyuşturucu ile mücadele noktasında çok ciddi bir kararlılık olduğunu dile getirerek “Uyuşturucu baronları diz çökmeye başladı. Zehir tacirlerine artık gün yüzü yok. İçişleri Bakanımız sayın Süleyman Soylu’nun da ifade ettiği gibi uyuşturucu ticareti yapanlar baron değil balondur. Hepsi tek tek söndürülecek” dedi. Şehit kaymakam Muhammet Fatih Safitürk’ün ağabeyi Ali Haydar Safitürk’ün de katılım gösterdiği konferans İlahi Sanatçısı Yusuf Ulaş'ın seslendirdiği eserler ile son buldu.

Ahmet Külekçi’ye plaket

Ahmet Külekçi’ye plaket

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler