Ağrı'da otobüs ile tanker çarpıştı! Ölü ve yaralılar var

Ağrı'nın Tutak ilçesinde yolcu otobüsü ile yakıt yüklü bir tanker kafa kafaya çarpıştı. Kaza sonrası iki araçta da yangın çıkarken; acı olayda 7 kişi hayatını kaybetti, 8 kişi ise yaralandı.

Ağrı'da otobüs ile tanker çarpıştı! Ölü ve yaralılar var

Ağrı'nın Tutak ilçesinde meydana gelen trafik kazasında tanker ile yolcu otobüsü çarpıştı. Kaza sonrası araçlarda yangın çıktı.

ÇEVREDE GÜVENLİK ÖNLEMİ ALINDI
Kazanın ardından itfaiye ekipleri ve 112 ekipleri bölgeye sevk edildi. Çarpışmanın etkisiyle alev alan otobüsü, itfaiye ekipleri söndürdü. Jandarma ekipleri bölgede geniş güvenlik önlemi aldı. Kaza nedeniyle Ağrı-Patnos karayolu trafiğe kapandı.

7 ÖLÜ, 8 YARALI
Yaşanan feci kaza sonrasında 7 kişinin hayatını kaybettiği, 8 kişinin ise yaralandığı öğrenildi. Yaralılar ambulansla Tutak Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

"OTOBÜSTE ÇOK SAYIDA YOLCU VARDI"
DHA muhabiri Ramazan Demir, canlı yayında kazaya ilişkin şu bilgileri paylaştı: "Yakıt yüklü tankerle yolcu otobüsü çarpışıyor. Yakıt tankeri patlayarak alev alıyor. Yolcu otobüsünde yangın çıkıyor. Başka pancar yüklü kamyonun da kazaya karıştığı ve yandığı belirtiliyor. Otobüste çok sayıda yolcu var. İlk gelen bilgiye göre tanker alev alıp devriliyor, otobüs de kazaya karışıyor"Ağrı'da otobüs ile tanker çarpıştı! İki araç da alev aldı

Ağrı'da otobüs ile tanker çarpıştı! Ölü ve yaralılar var

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler