Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in pozlarına yorum yağdı

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir, kapak yıldızı oldu. İkilinin samimi kareleri, sosyal medyada gündem oldu.

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in pozlarına yorum yağdı

Bir dergi çekimi için kamera karşısına geçen Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir, sıcak pozlarıyla dikkatleri üzerine çekti.

afra-mert1.jpg

Samimi karelere ''Yılın en iyi partnerliği'' gibi övgü dolu yorumlar yapılırken, bazı sosyal medya kullanıcıları ise bu yakınlığı eleştirdi.

afra-mert2.jpg

Rol arkadaşıyla pozlarını paylaşan Afra Saraçoğlu, iddialı stiliyle adından söz ettirdi.Ünlü oyuncuların sarmaş dolaş pozlarına ''Bu hikayede yanan Mert Yazıcıoğlu oldu'' ve ''Resmen birbirleri için yaratılmışlar'' gibi yorumlar yapıldı.

afra-mert3.jpg

Ünlü oyuncu Kubilay Aka'nın, Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu'nun samimiyetinden rahatsız olduğu ortaya çıkmıştı.

afra-mert4.jpg

Kavga haberlerini doğrulayan Mert Ramazan Demir, ''Biz Afra ile çok eski arkadaşız'' diyerek aşk iddialarının gerçeği yansıtmadığını söylemişti.

afra-mert5.jpg

Afra Saraçoğlu'nun sevgilisi Mert Yazıcıoğlu'nun ise güzel oyuncuya ''Biraz dikkat et, insanlar sizi yanlış anlıyor'' dediği iddia edilmişti.

afra-mert6.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin