Abdullah Avcı’nın istifası sonrası isimler hava uçuşuyor! İşte Trabzonspor’a yazılan teknik direktörler

Trabzonspor’da teknik direktör Abdullah Avcı'yla yolların ayrılmasının ardından gündeme bir çok ismin geldiği iddia edildi.

Abdullah Avcı’nın istifası sonrası isimler hava uçuşuyor! İşte Trabzonspor’a yazılan teknik direktörler

Abdullah Avcı'nın yardımcısı Orhan Ak yönetiminde çalışmalara devam eden Trabzonspor'da bir çok teknik direktör ismi yazılıp çizilmeye başlandı. İşte o isimler ve yazılanlar;

Abdullah Avcı ile yolların ayrılmasının ardından Trabzonspor'da doğrudan teknik direktör arayışına girildi. Buna göre ilk etapta gündemde Sergen Yalçın ve Çağdaş Atan olduğu iddia edildi

Yalçın ile anlaşma sağlanamaması halinde düşük bütçelerle yakaladığı başarı nedeniyle rota Çağdaş Atan'a dönüleceği konuşuldu.

İstanbulspor'un başında

Fakat Bordo-Mavili daha sonra transferkazanına iki yeni isim daha eklendi. 12. haftadan beri İstanbulspor'u çalıştıran ve daha önce yaptığı açıklamada şans verilmesi halinde Karadeniz ekibinin başına geçmek isteyen Fatih Tekke ile bir görüşme yapılması gündemde olduğu belirtildi.

Bilic, Watford'dan ayrıldı

Yabancı adaylarda ise tanıdık bir isim var. Ülkemizde daha önce Beşiktaş'ı da çalıştıran ve İngiltere Championship ekiplerinden Watford ile yollarını ayıran Slaven Bilic de listeye dahil edildi.

Başkan adayı Ertuğrul Doğan'ın, göreve seçilmesi halinde bu dört isimden biriyle anlaşması bekleniyor. Fakat aksi bir durumda ise Fırtına'nın nasıl bir reaksiyon alacağı merak konusu.

sergen yalçın

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor