Trabzonspor'da Abdullah Avcı’dan Marek Hamsik açıklaması “Giderken şunu söyledim…”

Trabzonspor evinde Antalyaspor’u 2-0 mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdırdı ve derin bir nefes aldı.

Trabzonspor'da Abdullah Avcı’dan Marek Hamsik açıklaması “Giderken şunu söyledim…”

Son Dakika Trabzonspor haberi - Trabzonspor, Süper Lig’in 22. Haftasında evinde Antalyaspor’u 2-0 mağlup edip 3 puanı hanesine yazdırdı. Karşılaşma sonrasında konuşan Abdullah Avcı, Marek ahmsik konusunda da önemli açıklamlar yaptı. 

Avcı Marek Hamsik'in 2-3 gün izin istediğini ama kendisinin 7-8 gün izin verdiğini ve döndüğünde ne yapmak istediği konusunda ona yardımcı olmak istediklerini söyledi. 

Marek Hamsik konusunda ise Avcı, "Marek Hamsik hem dünya futbolunun hem Trabzonspor'un en özel oyuncusu ve insanı. Yaş ilerledikçe bu tarz sakatlıklar oluyor, çok iyi profesyonel olmasına rağmen. En son çekilen MR'ında ortalama 4-6 hafta arasında tedavi sürecine ihtiyaç olacaktı. 2-3 günlük izin istedi ben ise 7 gün izin verdim. Öyle oyuncularla çalışmak nasip olur mu bilmiyorum. Döndükten sonra ne yapmak istediğiyle alakalı olarak biz ona yardımcı olacağız. Karar vereceğiz. Trabzonspor ondan faydalanmak ister. Geldikten sonra yemek yiyeceğiz, beraber ondan sonra daha sağlıklı karar vereceğiz genel durumu ile alakalı olarak" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler