Abdullah Avcı’dan Lahtimi ve Djaniny açıklaması

Trabzonspor’un Galatasaray ile karşılaşacağı maç öncesi Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.

Abdullah Avcı’dan Lahtimi ve Djaniny açıklaması

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, Süper Lig'in 23. haftasında karşılaşılacak Galatasaray maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Abdullah Avcı, açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

Öncelikle Galatasaray bu senenin, geçen sene bize benzer gidişatı. Okan hoca ve ekibinin yakaladığı enerji, iştahlı ve arzulu oyunları ve bireysel oyuncu performansları var. Bunun yanında zaafları da var. Bazen 2-1-7 gibi oluyorlar. Bunun gibi fırsatlar var. Bunun üzerine çalıştık. Baskıları doğru yapmamız gerekiyor. Kazanmak için geldik. Yarışın içinde tekrar olabilmek için şanımızı deneyeceğiz.

Djaniny teknik olarak 11’in oyuncusu. Geçen sene çok katkı sağlamış. Özel bir oyuncu. Kulüpten ayrılmak isteğini net bir şekilde ifade etti. Böyle bir direnç gösterince yönetim kurulu da böyle bir karar verdi. 

Lahtimi de geçen seneden takip ettiğimiz yetenekli bir oyuncu. İyi de oynuyor. Umarım takım da ona yardım edecektir. Bu onun için fırsat olabilir.

Trabzonspor taraftarı her yerde var. İstanbul’da fırtına var. Hava şartlar kötü ve umarım sahaya da aynı şekilde yansır. Taraftarın bize destekleriyle beraber en iyisini yapmaya çalışacağız.

Haber61 - Spor Servisi -

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor