Abdullah Avcı’dan İstifa sinyali mi? “Değerlendirmesini kendi adıma yapacağım”

Abdullah Avcı maç sonu açıklamalarda bulundu.

Abdullah Avcı’dan İstifa sinyali mi? “Değerlendirmesini kendi adıma yapacağım”

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı maç sonu açıklamalarda bulundu.

Avcı’nın yaptığı açıklama "istifa sinyali mi verdi?" şeklinde yorumlandı.

İşte Avcının sözleri;

“Bugün oyunun planında aslında ilk 13 dakikası planı çok uygun bir şekilde uyguladık ve 3 tane net pozisyon yakaladık. Gelen ilk top gol oldu. Bizim buna tepki veremememiz bizim için geçici olmayan bir durum gibi duruyor. Oyunu kazanmak için oynamamak, içine girmemek geçici gibi durmuyor. Benim alışık olmadığım bir durum. Girdikleri fırsatları değerlendirdiler tebrik ederiz.

Bir çok şeyi ekip olarak deniyoruz. Formasyon, oyun, oyuncu, rakibe göre formasyonları deniyoruz. Bir çıkıyor bir düşüyor. Genel bir değerlendirme yapmak lazım. Her şeyi deniyoruz. Geçici bir durum gibi durmuyor 26 maç. Çok özel işler oldu, kupalar alındı ve şimdi geçici olmayan bir durum yaşanıyor. Tüm Trabzonspor taraftarlarından bunun için özür diliyoruz. Bunun değerlendirmesini kendi adıma yapacağım.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
48 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor