Abdullah Avcı Trabzonspor’a geri dönecek mi? Flaş açıklama geldi

Trabzonspor’da asbaşkan ve başkan adayı Ertuğrul Doğan’dan teknik direktörlük görevinden ayrılan Abdullah Avcı açıklaması geldi.

Abdullah Avcı Trabzonspor’a geri dönecek mi? Flaş açıklama geldi

Trabzonspor’da Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun görevinden istifa etmesinin ardında Olağanüstü Kongre Kararı alınmış ve ardından da teknik direktör Abdullah Avcı istifa etmişti.

Kongreye tek başkan adayı olarak girecek olan Ertuğrul Doğan’dan teknik direktörlük konusunda açıklamalar geldi.

Ertuğrul Doğan, teknik direktörlük görevinden ayrılan Abdullah Avcı'nın tekrar bordo-mavili takıma döneceğine ilişkin iddialara, "Ne Abdullah Avcı'nın böyle bir düşüncesi, talebi var, ne de yönetimin böyle bir düşüncesi var. Şu anda genel kurula kadar Orhan Ak ile devam ediyoruz. Yönetim kurulu henüz seçilmedi. Kongreden sonra yönetim kurulu kısa süre içinde yeni antrenörün kim olacağına karar verecek. Hoca konusunda tüm arkadaşların görüşlerini dinleyeceğiz, aramızda tartışacağız. Trabzonspor için en doğru kararı vereceğiz." yanıtını verdi.

Trabzonspor Abdullah Avcı ile İstanbul takımlarına geçit vermiyor (1)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler