Abdullah Avcı Trabzonspor galibiyetini böyle değerlendirdi "Futbol birleştirici bir güçtür"

Trabzonspor'un Basel'i Akyazı'da 1-0 mağlup etmesinin ardından teknik direktör Abdullah Avcı maç sonu açıklamalarda bulundu.

Abdullah Avcı Trabzonspor galibiyetini böyle değerlendirdi "Futbol birleştirici bir güçtür"

Trabzonspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu ilk maçında Akyazı'da İsviçre ekibi Basel'i 1-0 mağlup etti.

Bordo mavililerin tek gollü galibiyetinin ardından teknik direktör Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.

Abdullah Avcı'nın açıklamaları şu şekilde:

Tüm ülkenin manevi desteğini hissettik. Türkiye’nin takımı olduk. Tribünlere baktım. Bunlar çok keyifli şeyler. Oyuncularım sonuna kadar koparmak istedi. Bu odaklanma tur atlayabileceğimizi gösterdi. Kazanmak önemliydi. Bu kadar olumsuzluklara rağmen kazanıp insanları birazcık mutlu edebildiysek bizi mutlu eder. Buraya gelenlere teşekkür ediyorum. Bu tatlı rekabet, saygı olduğu sürece gelişerek devam edecektir. Futbol birleştirici bir güçtür.

Bunun bir parçası olmak, ileride bunları konuşabilmek, fair-play vurgusu yapan biri olarak bu anı yaşamak çok önemli. Tüm ülkeye teşekkür ediyoruz. Kulüplerin desteğine teşekkür ediyorum. Bir perde kapandı. Bir maç daha oynayacağız.

Ülke futbolu adına önemli. Fenerbahçe, Sivasspor, Başakşehir çok iyi gittiler. Biz de Trabzonspor olarak bunun içinde olup yarışmak istiyoruz. Avrupa’da oynayabilmek çok önemli. Umarım haftaya da iyi oynar kura çekimine hep beraber takip ederiz.

Haber61 - Spor Servisi -

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor