Abdullah Avcı: "Mağlup olmayabilirdik"

Trabzonspor’da Abdullah Avcı maç sonu açıklamalarda bulundu.

Abdullah Avcı: "Mağlup olmayabilirdik"

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı Galatasaray maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Abdullah Avcı şunları söyledi; 

“Bugün izim için anahtar kelime, Galatasaray hücumda çoğalabiliyor. Bizde planımızı bunun üzerine yaptık. Baskı ve doğru sahip oldu kaleye gittik. Böyle bir deplasmanda başlayabileceğimiz en iyi senaryo ile başladık. Oyun ortada gidiyor. Bir pozisyon geliyor gol oluyor ve Galatasaray’ın baskısı çoğalıyor. İkinci yarıda sahada fazla topa sahip olmamız gerekirken olmadı oyun geçişe döndü. Galatasaray 2-1’i yakalayınca tercihleri yanlış yaptık ve performanslar iyi değildi. Biz kaybediyoruz onlar sonlandırıyor. Oyunda tutunmaya çalıştık. Sonrasında 4 pozisyona girdik. Aslında mağlup olunacak bir maç olduğunu düşünmüyorum. Geçen sene ile aynı puan ortalaması ile gidiyoruz. Aynı enerji onlarda var. Taraftarımız bize destek vermeye devam etsinler. İçerde 3 maç oynayacağız. Ligin çok uzandığında kaldık. B süreçten çıkacaktır Trabzonspor Konferans ligi başlıyor. Orada da devam etmek istiyoruz. Buradan çıkacağız geri bildirimi yapacağız ve yolumuza devam edeceğiz. 

İlk defa Galatasaray Fenerbahçe Beşiktaş'tan birine kaybettik. Oyuncu ilk 11’in oyuncusu yaşadıkları ve bize hissettirdikleri, 11’de başlayacak bir oyuncu ama olmadı. Kurum önemlidir. Bitti kapandı. Bundan sonra bizimle olmayacak. Lahtimi tercihi yaptık. Taktiksel bir değişiklik. Giren oyuncuların iyi performans vermediklerini düşünüyorum. Gene oyunda mağlup olmayabilirdik. Ama olduk. “

Haber61 - Spor Servisi - 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
38 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor