Abdullah Avcı, maç sonu konuştu! Bartra'nın durumunu açıkladı

Trabzonspor, Antalya kampında Hull City ile karşılaştı.

Abdullah Avcı, maç sonu konuştu! Bartra'nın durumunu açıkladı

Hull City karşısında 1-1 sona ererken Teknik Direktör Abdullah Avcı, maç sonu açıklamalarda bulundu.

Marc Bartra’nın durumuna da değinen Abdullah Avcı’nın konuşması şu şekilde;

22 maçın analizini yaptık bu baskıyı zaman zaman iyi yaptığımız maçlar vardı. Olumlu olumsuz yönlerimizi masaya yatırdık. Yoğun şekilde çalışıyoruz. Topa sahip olmada ve baskıda iyi şeyler oldu. Baskıyı yapmaya çalıştık. Oyuncu değişiklikleri yaptık. İyi ilerleme kaydedenler var. Süreleri de sakatlanma risklerine göre ayarlıyoruz. Djaniny ve Yusuf Yazıcı’nın hafif sakatlığı var.

Adım adım lige gidiyoruz. Kamp dönemini değerlendiriyoruz. Kupa ve lig maçları var, eksiklerimizi tamamlayarak ilerlemeye çalışıyoruz. Djaniny’nin sakatlığı var. Oyuncular ve oyunda ki performansları yukarı nasıl çekeriz onları düşünüyoruz. Yeni bir hikâye yazmak için çalışıyoruz. Bu yeterli değil. Her defasında daha iyisini istiyoruz. 

Arif U19’un öne çıkan oyuncusuydu. Şampiyon olmak istiyorduk ve gerçekleştirdik. Sürdürülebilirliği oluşturmak için kendi kaynağını kullanmalısın. Gidip kötü bir görüntü vermektense, onlara destek olarak ilerleyerek doğru zamanda çalışacağız. Abdülkadir Ömür özel bir oyuncu. Artık kenarda değil. İçeride kullanıyoruz. Destek olmaya devam edelim.

Bartra büyük ihtimalle kampın sonunda Trabzon’a gelecekmiş gibi duruyor. Sağlık durumu kontrol ediliyor. Belki bir dönem maske takmaya devam edebilir. Ama durum şu anlık bu.

Haber61 - Spor Servisi -

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor