Abdullah Avcı: Bu adımı atmak çok önemliydi

Trabzonspor, Giresunspor’u ağırladığı maçtan 3-0’lık net bir galibiyetle ayrıldı.

Abdullah Avcı: Bu adımı atmak çok önemliydi

Trabzonspor’un bu galibiyetinin ardından Teknik Direktör Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.

Abdullah Avcı şu ifadeleri kullandı:

Maç öncesi söylediğim gibi iyi bir takımına karşı oynadık. Ligin büyük takımlarını yenmiş. Biz iyi bir maç oynadıktan sonra Karagümrük maçında dramatik bir maç oyandık ve bundan çıkmamız gerekiyordu.

Adam odaklı oynadıklarında değişiklik yaptık. Diamond formasyonunda oynadık. 4-4-2 oynadık.

Oyunu ilk yarıda daha evvel koparabilirdik. İlk yarıda 1-0 ile içeri girebildik. İkinci yarıda oyuna biraz daha müdahalelerle net bir galibiyet aldık. Zihinsel yorgunluktan sonra bu adımı atmak bizim için çok önemliydi.

Önemli olan şu. Hamsik 85 ten sonra oyuna giriyor ve özveriyle oynuyor. Onu da tebrik ederim ülkesinde devlet nişanı aldı.

Abdülkadir Ömür bizim için çok önemliydi. Hem savunmada hem hücumda. Uğurcan belki kurtarış yapmadı ama bütün oyuna çok doğru başladı, çok önemliydi. 

Biz yarışın içinde olmak istiyoruz ve olacağız da. Seriye devam etmek istiyoruz.

Hakan hocaya da başarılar diliyorum.

Ben ve ekibim olan veya olmayan oyuncu üzerinden bu oyunu anlatmadık. Ben sezon a başlarken takımın 7 tane oyuncusu değişti ve ben bunu şey yapmadım. Çünkü bir organizasyon tekrar isteyen bir şey. Bazen pragmatik davranmaya çalışıyoruz.

Djaniny yeni yeni devreye girmeye başladı. Lahtimi devre arası bizle değildi ama daha iyi olacak. Doğucan giriyor daha iyi olacak. Rakibin organizasyonu ne iyi biliyoruz. Nasıl bir plan yapacağız ona göre oyuncu profilleri oluşturacağız ve devam edeceğiz.

Tribünler biraz boştu. Ceza nedeniyle ama yine de destek verdiler. Bir sonraki maçlarda onları tekrar bekliyoruz. Bize transfer değil taraftar lazım.

Haber61 - Spor Servisi -

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor